Itt vannak az új Studio Juliannie táskák! Neked már van?

2018 június 1.
Itt vannak az új Studio Juliannie táskák! Neked már van? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ismerjétek meg a Studio Juliannie táskáit, amelyek mutatósak és divatosak, és éppen olyanok, mint amire a legtöbb hölgy vágyik. A táskákról a tervezőkkel, Dóczy-Kiss Annával és Dóczy Julival beszélgettem, és nem csak arra derült fény, hogy milyenek lettek az új modellek, de többek között megtudtam azt is, milyen impulzusok inspirálták a tervezőket.

Milyen indíttatásból és mikor indult a táska márkátok? 2016 február óta dolgozunk együtt. Először blog formájában szólítottuk meg az olvasóinkat. de hamar megfogalmazódott bennünk, hogy valami mást is szeretnénk alkotni. Valami maradandót, aminek a tervezése örömet okoz, de később mások hasznára is válik. Mivel nem titok, hogy mindketten rajongunk a táskákért, megszületett a táskatervezés ötlete. Rengeteg munka, lemondás és tanulás árán végül 2017 júniusában elindulhatott a STUDIO JULIANNIE márka.

Kinek szól a márka? A Studio Juliannie a merész, öntudatos nő márkája, aki hisz magában, és nem fél önmaga lenni. A célközönségünk jelenleg a 20 és 50 év közötti nők, persze idővel szeretnénk mindkét nem, és még több korosztály igényét kielégíteni. Újabb és újabb kapszula kollekcióval rukkolunk elő, és hosszú távú céljaink között szerepel, hogy idővel mindenki megtalálja nálunk a személyiségéhez és életmódjához leginkább passzoló darabot.

JuliAnnie_ChicAndCharm

Milyen típusú táskákkal jelentkeztek? Táskáink lendületesek, nőiesek és klasszikusan elegánsak, mindemellett kiváló minőségű, időtálló darabok. Fontos számunkra a viselhetőség, a sokoldalúság, és a mindennapi praktikum is. Táskáinkkal szeretnénk karakteres, letisztult, jól felismerhető stílust teremteni a magyar kiegészítőpiacon. Tervezésüket az az optimizmus járja át,  amit a táska viselőjének is szeretnénk átadni!

Megújult webshopunkban jelenleg 3 kapszulakollekció kapható. Az első kollekciónk darabjai a STUDIO BAG-ek, melyek a 6 színben érhetőek el, és amit az alkotás öröme inspirált. Stílusos, letisztult, izgalmasan variálható táskáink, minden alkalommal megállják a helyüket. A széles heveder segítségével akaszthatod a válladra, hordhatod keresztben, de a csuklódra is teheted. A kollekcióhoz tartozik még 6 Mini Bag is, mely könnyen megsimul a kezedben, nem nagyobb mint a neszesszered, mégis, színeinek és formájának köszönhetően könnyen észrevehető. Vállpánt és csuklópánt nem véletlenül nem tartozik hozzá, úgy a legmenőbb, ha a kezedben viszed.

JuliAnnie_ChicAndCharm

BASIC BAG kollekciónkat a pratikum inspirálta. Időtlen darabok ezek ahol a klasszikus elegancia funkcionalitással párosul. A vásárlók egyik nagy kedvence a trapéz formájú tote-bag, amely egyenes oldalúvá is alakítható. Shopper táskánkban, tág belső terének köszönhetően minden jól elfér, a hátizsák pedig, egyszerre funkcionális és nőies, így lesz a rohangálós hétköznapok sztárja.

A Color pop kollekciónk 7 apró ékszertáska a 7 minden napjára, természetesen 7 egyedi színben. Minden nőnek kell egy olyan táska, amire mindekni felkapja a fejét! Bármelyik ruhádat feldobhatod vele.

Hogyan oszlik meg a munka kettőtök között? Ketten alapítottuk a márkát, egyikőnk a brand menedzseri feladatokat látja el (Julcsi), míg másikunk a kreatív részért felelős (Anna). Nemcsak munkatársak vagyunk, barátok is, ezért a néhai nézeteltérések ellenére a közös hang mindig megvan. Ami az egyikünkből hiányzik, az megvan a másikunkban, és fordítva, egyszóval kiegészítjük egymást. A nevünk is így lett JuliAnnie. Mivel ismerjük egymás erősségeit és gyenge pontjait, hatékonyan tudunk együtt dolgozni, változni és folyamatosan fejlődni.

JuliAnnie_ChicAndCharm

Honnan merítitek az ötleteket az új modellek megalkotásához? Táskáink összehangolt tervezési folyamat során születnek meg. Ha megfigyelitek vannak visszatérő elemek, amelyhez ragaszkodunk, ilyen például a csíkos belső bélés vagy a letisztultabb vonalak, mégis mindegyik kollekciónk kicsit más. Van hogy egy anyag váratlan látványa varázsol el, de történt már olyan is, hogy előbb a szabásminta volt meg a fejünkben, és ahhoz kerestük a megfelelő anyagot. Természetesen ránk is hatással vannak az aktuális trendek, folyamatosan figyeljük a nagy divatházak  és tervezők régebbi és új kreációit, és a divat fővárosainak (New York, Párizs, London, Milánó, Tokió) street style fotóit is. Fontos, hogy rendszeresen tartsunk brainstormingokat, ahol megosztjuk egymással a gondolatainkat.

Tavasszal egy teljesen új koncepcióval rukkoltatok elő. Mitől más ez a kollekció? Azért a koncepció nem teljesen új, mi azt mondanánk, más, mint a többi. A Color bag-ek, a luxus bársony anyaguknak és a steppelésnek köszönhetően kicsit eltérnek az eddigi bőrtáskáinktól. Ez a 7 különleges ékszertáska, 7 különböző színben hoz egy kis csillogást a mindennapokba. Tervezésnél arra gondoltunk, minden nőnek kell egy olyan darab, amire mindenki felkapja a fejét. Tökéletes kiegészítője egy elegáns estének, egy romantikus randinak, de a kis fekete szettedet is feldobhatod vele.

Hogyan népszerűsítitek a márkát? Jelenleg influencer kampányokat tervezünk, mert úgy hisszük, a magyar influencerekkel jól elérjük a célközönségünket. Szeretnénk a magyar vásárlóknak megmutatni, hogy a magyar dizájner termékek is lehetnek ugyanolyan jók, mint a külföldiek, a kedvezőbb ár-érték arányról nem is beszélve. Nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi médiára is, marketing vonalon pedig a Jude and Friends csapata nyújt nekünk támogatást. Csodaszép, megújult webshopunkat is nekik köszönhetjük, amit érdemes mindenkinek megnéznie.

Milyen célotok van a jövőre nézve? Májusra készülünk egy nagyobb meglepetéssel. A color bagaket 3 exkluzív, különleges textúrájú bőrből is elkészítjük arany, roze gold, és ezüst színekben. Elsőként Magyarországon szeretnénk népszerűsíteni és megerősíteni a brandet, félévente új kollekciókkal előjönni. Célunk, hogy minél többen megismerjenek minket.

JuliAnnie_ChicAndCharm

Lesznek más kiegészítők is, vagy maradtok a táskák mellett? Ha így rákérdeztél, eláruljuk Neked, készülőben vannak pénztárcák is, melyeket szintén különleges bőrökkel spékeltünk meg. Remélhetőleg május végén már ezek is felkerülnek a webshopunkba. Ezzel kapcsolatosan egy kis extra meglepetéssel is készülünk majd.

Hogyan látjátok, a magyar hölgyek mennyire tartják fontos kiegészítőnek a táskát? Nagy táskarajongók vagyunk, akárcsak körülöttünk a legtöbb ismerősünk. Nekünk nőknek a táska nemcsak egy táskát jelent, jóval több annál! Kifejezi stílusunkat, feldobja a mindennapjainkat és praktikumként is szolgál. Gondolj csak bele, mennyivel könnyebben küzdhetsz meg a napi kihívásokkal és a váratlan helyzetekkel, ha minden nálad van, amire a nap folyamán szükséged lehet. Színeinkkel, praktikus méreteinkkel pontosan ezt szeretnénk: feldobni és megkönnyíteni a hétköznapokat. A minőség pedig azért fontos számunkra, hogy időtálló darabokat készíthessünk és ne kelljen félévente lecserélni a táskáinkat, mint egy fast fashion kiegészítőnél.

JuliAnnie_ChicAndCharm

Nektek hány táskátok van? Julcsi barátnője egyszer azt mondta, olyan, mintha egy táskamennyországba csöppenne nálunk. Egyébként amióta a márkánkat elindítottuk, majdnem mindig a sajátunkat viseljük.

Melyik a kedvenc? Mindkettőnk személyes kedvence a SHOPPER, az ezüst STUDIO BAG és a legújabb COLOR BAGek.

Kapcsolódó bejegyzések