Color Treats – Eljött a dopamin szettek ideje!

2022 február 22.
Color Treats – Eljött a dopamin szettek ideje! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Reserved idén először egy olyan kapszula kollekcióval rukkol elő, ami tele van energiával, optimizmussal és erővel. A márka tervezői tisztában vannak a színek fontosságával, különösen a szürke téli napok után.

A pihentető, nyugodt hangulat után itt az ideje egy jó adag boldogsághormonnak! A következő hónapok erős trendje a dopamin öltözködés, amely az erős árnyalatok meglepő és gyakran ellenétes színek kombinációjából áll – ez a tervezők válasza arra a nyugalomra és kikapcsolódásra, amelyre az utóbbi időben égetően szükségünk volt. A Color Treats darabjai extra csavart kaptak: mintái a tubusból a palettára préselt festékhez hasonlítanak, amelyekkel a lehető legvidámabb képet festjük.

A lila és az ibolya különböző árnyalatai találkoznak a telített rózsaszínnel, a mély, lédús zölddel és a kifejező türkizzel. Ezeket a színeket a kobaltkék és a valamivel világosabb kékek egészítik ki. A kollekcióban találkozunk különféle csillogó textúrákkal – kötött, redős és steppelt változatban. A különböző darabokat úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a különleges kombinációkat is. Továbbá vannak teljes outfit-ek is: kötött ruhák nadrágokkal vagy szoknyák mellényekkel, például miniszoknya bélelt vállú mellénnyel párosítva.

A mintákat kézműves munkák ihlették. Ide tartoznak a speciálisan tervezett jacquardok, amelyek motívuma lazán utánozza a papír pináták (dél-amerikai játékok édeségekkel töltve) szabályos ritmusát, vagy egy tengerparti naplemente fotójának festői tónusait a kilim hatás érdekében. A felhasznált színek csak látszólag ütköznek egymással, elbűvölő, művészi kompozíciókat hozva létre. A különféle szövések komoly szerepet játszanak: kiszélesednek-szűkülnek, irányt változtatnak, vagy egy eredeti mintázatot alkotnak, amelyben minden rész más-más szövéssel készült.

Reserved_ColorTreats06_edited

Kapcsolódó bejegyzések