Mentsd meg a bőrödet a mérgektől!

Ha még nem volna elég a tél sápasztó hatása – a napfény hiánya, a szeles, hideg idő – a finom, ám egészségtelen ételekkel, italokkal, kevés alvással bizonyosan feltettük a pontot az i-re és megviselt arcbőrünknek megadtuk a kegyelemdöfést.

perla1k

Az eredmény: elmélyülő barázdák, fáradt, fakó, szürkés arcbőr, amelyet a bőrben pangó, toxinokkal telített nyirok folyadék okoz. A kozmetikai ipar folyamatosan keresi a leghatékonyabb összetevőket, és kutat a gyors eredményt hozó hatóanyagok után, melyek a sokakat érintő bőrproblémák ellen nyújtanak hathatós segítséget. Ezúttal a svájci kutatók egy méregtelenítő hatásáról régóta jól ismert anyaghoz a növényi aktív szénhez nyúltak vissza.

foto vaso aperto 2

A svájci Mavex laboratóriumban kifejlesztett professzionális, ám mégis természetes kezelés, a La Perla Nera titka egy új, forradalmi megoldás a kozmetológiai technológiában, ami a legmodernebb svájci kutatás-fejlesztésnek köszönhető. E kivételes kezelésben hét aktív molekula és az aktív növényi szén kivételes ereje egy exkluzív fitokozmetikai komplexben formázva szinergikusan adódik össze. A kezelés a nevét – fekete gyöngy – a speciális fekete színű, növényi aktív szenes maszkról kapta.

detoxA La Perla kezelés:

  • megszabadítja a bőrt a lerakódásoktól, a szennyezett környezetből származó veszélyes anyagoktól, mérgektől
  • harcol a bőrt stresszelő agresszorokkal
  • fiatalít, gátat szab a napozás és a környezetszennyezés bőröregítő hatásainak
  • aktiválja a sejtszintű regenerációs folyamatokat, megerősíti a bőr védekező képességét

A bőr a kezelést követően azonnal finom tapintású, ragyogó, fiatalos és energiával teli lesz. A ráncok és pórusok kevésbé láthatóak, a bőr friss, természetesen szép – visszanyeri életerejét. Bővebb információ: www.royalclinics.hu

Kapcsolódó bejegyzések