Luxus kényeztetés otthon – teszteltem a Foreo Ufo2 Black-et

2022 augusztus 22.
Luxus kényeztetés otthon – teszteltem a Foreo Ufo2 Black-et bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az énidőnél nincs is fontosabb egy hölgy számára. Ebben az időben szépül, pihen, kapcsolódik ki és töltődik fel teljesen, hogy végül megszépülve, megújulva térhessen vissza a mindennapokba. Ebből én sem engedek. Ha nem is napi rendszerességgel, de hetente legalább egyszer csippentek egy kis időt magamnak, amikor zenehallgatás mellett, kellemes környezetben élvezem az önmagamra fordított időt. Ilyenkor kerül elő egyik kedvenc arcápolási készülékem, a Foreo UFO2 Black, amivel 2 perc alatt több táplálást tudok adni bőrömnek, mint a hagyományos módszerekkel.

Megtanultam az évek alatt, hogy a napi rutin mellett bizony szüksége van a bőrömnek az extra kényeztetésre is, ilyenkor vetek be egy-egy maszkot vagy hightech készüléket, amik rövid idő alatt képesek feltunningolni a bőrömet. A Foreo UFO2 Black ráadásul egy többfunkciós készülék, így igényeimnek és hangulatomnak megfelelően tudom alkalmazni szépészeti „szolgáltatásait”.

Foreo UFO2 Black

Hogy mire használhatom?

A hő hatására megnyílnak a pórusok

Egy kétperces rutin elegendő ahhoz, hogy a maszkok használatával javítsak a bőröm állapotán. Ehhez hozzájárul a készülék termo-technológiája, aminek köszönhetően a maszkok hatóanyagai még mélyebbre jutnak. Az első generációs készülékhez képest az UFO2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt 5x gyorsabban juttatja a bőrbe 45°C-os, optimális hőmérsékleten.

Foreo UFO2 Black app 2

A fényterápia jótékony hatása érvényesül

A Foreo UFO2 működése közben fényt bocsát ki, aminek színét igényeink szerint változtathatunk. Minden LED szín egyedi, jótékony hatással rendelkezik, amelyek célzottan aktiválják az egyes maszkok összetevőit, miközben hatékony és testreszabott kezeléseket kínálnak. Így a LILA szín simítja a finom ráncokat, és fokozza a bőr ragyogását. A FEHÉR feszesít és csökkenti a puffadást, a ZÖLD élénkíti a fakó arcszínt és egyenletesebbé teszi a bőrtónust. Használhatjuk még a NARANCS színt is, ami revitalizálja és frissítit a bőrt. Nem is gondoltam, hogy a KÉK led segítségével csökkenthetjük a bőrhibákat, egyben felveszi a harcot a pattanásokat okozó bakrétiumok ellen. Ha a bőrpírt vagy a bőr irritációt szeretnénk csökkenteni, akkor érdemes bevetni a SÁRGA színt, míg a PIROS hatásoks lesz a kollagén és az elasztin termelés stimulálására.

Foreo UFO2 Black app

Pulzáló masszázs

A készüléknek további funkciói is vannak. Az egyik ilyen, hogy pulzáló mozgást végez, percenként 10 000x pulzálva gyengéd és nyugtató masszírozást kínál, ezzel enyhíti az izomfeszültséget. A finom ráncok és duzzanatok megjelenését pedig csökkenti, sőt, a maszkok és szérumok hatóanyagainak mélyebb felszívódását is segíti! Arról nem is beszélve, hogy nagyon kellemes érzést okoz a bőr és az arcizom számára.

Krioterápia fogva tartja a hatóanyagokat

Ha szeretnénk fokozni a szérumok, hatóanyagok hatásának a hosszát, érdemes a szalonkezelésekhez hasonlatosan bevetni a krioterápiat, ezzel ugyanis meghosszabbíthatjuk a tápláló anyagok hatékonyságát. Mindezek mellett a hűvös érzet feszesebb megjelenést kölcsönöz, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti a puffadást.

Ezzel a designos okoseszközzel pillanatok alatt a fürdőszobánkba varázsolhatjuk a szalonkezelések kényeztetését, hiszen többfunkciós variálhatóságának köszönhetően éppen arra használhatjuk, amire a bőrünknek szüksége van. Ráadásul ebben a csodálatos fekete-arany kiszerelésben a luxus termékek szépségét adja, minden fürdőszoba ékessége lehet.

Foreo UFO2 Black használat

Teszteltem

A Foreo arckezelő készülékek nem idegenek számomra, korábban már használtam Foreo Luna arctiszítókat, sőt, a fiam számára is nagy segítséget jelentett a Foreo Luna 3 Men készüléke akkor, amikor a problémás bőr kezelésére kerestünk megoldást. Szerettem a Foreo Bear mikroáramos kezelését is, így nagy örömmel vettem a kezembe a Foreo UFO2 Black változatát, amihez kétféle maszk is tartozott. Arra voltam kíváncsi, mennyire ad más élményt egy ilyen innovatív készülék, és hogyan tudom a mindennapjaimba beilleszteni.

Egy gyors ismerkedés után a készülékemet felregisztráltam a korábban már letöltött Foreo applikációmba, hiszen azon keresztül tudom beállítani, hogy milyen programot futtasson az okos eszközöm. Ez csupán egy-két percet vesz igénybe, innentől már csak a fátyolmaszk felhelyezése volt a feladat, amihez csak le kell pattintani a keretet, alá helyezni a pici maszkot, majd a keret visszahelyezése után futtatni a programot.

Foreo UFO2 Black fényterápia

Már az elején érdemes eldönteni, hogy mire van szüksége az arcunknak: hidratálásra, revitalizálásra, esetleg élénkítésre vagy pont ellenkezőleg, nyugtatásra. Szinte minden bőrigényre kínál a Foreo megoldást, a maszkok 6 darabos kiszerelésben vásárolhatóak meg. Ezután érdemes azt is végig gondolni, hogy meleg vagy hideg hatást szeretnénk elérni, ennek alapján vessük be a hőhatást vagy a krioterápiát.

Foreo UFO2 Black maszk

A szépségipar rohamos fejlődésének legnagyobb előnye, hogy ma már otthonunkban élvezhetjük azokat a fejlett technológiákat, amiket korábban csak a szalonok alkalmazhattak, így látványosan és gyorsan szépülhetünk. Ennek minden előnyét élveztem én is a Foreo UFO2 Black használatakor, amit azóta is rendre bevetek, ha extra bőrápolásra szomjazik az arcbőröm.

A FOREO UFO 2 Black komplex arckezelő készüléke megvásárolható  a Notino.hu webáruházban.

Kapcsolódó bejegyzések