Ajándék tippek férfiaknak

2016 december 19.
Ajándék tippek férfiaknak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelő illatot, szépségápolási terméket férfi rokonunknak, párunknak, kamasz fiúnknak. Összegyűjtöttem néhány olyan terméket, amelyet jó szívvel tudok ajánlani – néhány nálunk is a fa alá kerül majd.

Az első egy illat lesz, amely számomra az év kellemes tapasztalata volt. Bár ismerem és szeretem is az Avon termékeit, az illatait nem nagyon használta még. Mindaddig amíg Kenzo Takada legújabb illatpárját, a Life-ot meg nem ismertem. A női illatról korábban már írtam, de meg kell valljam, a férfi parfüm is fantasztikus! Karakteres, erős kisugárzású, éppen olyan, mint amit egy felső kategóriás terméktől várnánk. Azonban most egy Avon termékről beszélünk, amelynek megvan az a nagy előnye, hogy egy 75 ml-es kiszerelés csupán 8000 forintba kerül.

Avon Life for Him 7999 Ft 0737 7

Amikor legutóbb szóba került a családomban, hogy a kender egy másik fajtája mennyire hasznos növény, hiszen a szépségápolásban is nagy gyakorisággal alkalmazzák, akkor kikerekedett szemekkel és annál nagyobb vigyorral halászta el fiam a kenderlevéllel díszített gyógysamponomat. Éppen ezért arra gondoltam, hogy így Karácsony táján mekkora öröm lesz majd, ha a The Body Shop Kenderolajos kényeztető ajándékcsomagja hever majd a fa alatt. Nem csak jó poén a kenderes ajándék, de hasznos is, hiszen még a legszárazabb bőrről is gondoskodik a benne található kézkrémmel, testápolóval és ajakbalzsammal.

BeFunky Collage

Az utóbbi időben egyre több szakállas és bajszos családtagom lett, így nekik illetve minden szakáll- és bajuszápolásban érdekelt férfi számára ajánlom a Lush termékeit. Kettőt is választottam: az egyik Kalamazoo névre hallgat és a szakáll tisztaságáról hivatott gondoskodni. Ez valójában egy krémszappan, amelyben enzimekben gazdag ananászlé, mandulaolaj, jojobaolaj és cupuacuvaj található. Míg az első tisztítja, az olajok ápolják, addig a vaj puhítja a szakállt. Ezek után érdemes bevetni a Veerappant, amely egy bajusz wax.  Segítségével a szálak összetapadnak és formázhatóvá válik a bajusz. Lehet pödörni, hegyesíteni, ja, és még jó illatú is!

lush

Az arcápolást sem szabad elhanyagolni a férfiak esetében, hiszen az apró szarkalábak, a feszülő arcbőr őket is zavarja. DRHAZI készítmények között találtam egy próbacsomagot, ami több szempontból is szerencsés választás. A csomagba 6 termék került, 5 ml-es kiszerelésben. Találunk benne egy arctisztító gélt, borotválkozó krémgélt, borotválkozás utáni hidratálót, egy arckrémet, amit kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki, egy szemkörnyék frissítő gélt és egy regeneráló szérumot. A csomag ára 5000 forint alatt van, így egy olyan csomagra tehetünk szert, amelyből ha beválik, akkor mindet vagy akár a kedvenceket érdemes normál kiszerelésben is beszerezni majd.

man_selection_group

Kapcsolódó bejegyzések