Csokiba rejtett gyümölcsös íz

2016 december 17.
Csokiba rejtett gyümölcsös íz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újabb különlegességgel rukkolt elő a már méltán népszerű és elismert chocoMe. Mészáros Gábor, a csokik megálmodója most a gyümölcsökre fogékony vásárlókat célozta meg Fruité elnevezésű újdonságával.

A szó jelentése: zamatos. A legfrissebb csokoládéköltemény méltán kapta ezt a nevet, ugyanis a chocoMe gyümölcszselé fejlesztései kizárólag gyümölcspüré felhasználásával készülnek, teljes mértékben mellőzve aromákat, színezékeket és ízesítőszereket. Három ízkombináció született három alapgyümölccsel, amiket a manufaktúra olyan különleges karakterekkel tett egészen egyedivé, amelyeknek köszönhetően elementáris frissességű gyümölcsízt tudnak a 70% kakaó tartalmú francia Cacao Barry étcsokoládé roppanós kérge alá rejteni.

2016_FRUITE_newsletter_hu_gradient_final

Ananász – lime-kaffir lime

Az édeskés ananász és az eleven lime kombinációját a pikáns, nagyon aromás kaffir lime reszelt héja egészíti ki. A zselésített gyümölcsök friss, természetes ízösszetevőit a 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé roppanós héja foglalja keretbe.

Málna – yuzu

A zamatos málna és a pikáns, kissé savanykás yuzu (japáncitrom) kettőse páratlanul gazdag ízharmóniát kínál. A zselésített gyümölcsöket lágyan összefogó, az ecuadori Arriba és az afrikai Forastero blend kakaóbabok háziasításából készített 70%-os kakaótartalmú francia étcsokoládé teszi ezt a gazdag kreációt igazán harmonikussá.

Burgundiai feketeribizli – bergamot

A termőterület szelektált burgundiai feketeribizli (Noir de Bourgogne) egyszerre savanykás és édes íze a bergamot citrusos, kissé virágos aromáival keveredve páratlanul gazdag és intentív ízélményt nyújt. A zselésített gyümölcsöket körbeölelő, 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé ezt egészíti ki és teszi igazán kerekké és kiegyensúlyozottá.

Kapcsolódó bejegyzések