Akcióba lendül a Foreo Bear – teszteltem!

2021 február 17.
Akcióba lendül a Foreo Bear – teszteltem! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Korábban már beszámoltam a svéd Foreo cég legújabb árcápolási készülékéről, a Forea Bear-ről, de néhány hét használat után szeretettem volna megoszatani veletek a tapasztalataimat is.

Mint már meséltem róla, a Foreo Bear és a Foreo Bear Mini készülékek két nagyon hasznos technikai fejlesztést ötvöznek: egyfelől a mikroáram stimulálja a bőrt, másfelől a T-Sonic névre hallgató, szónikus pulzálás hat jótékonyan az arcbőrre.

Foreo Bear_ChicAndCharm

Ez a helyes macifej formájú készülék mikroáramos arclifting kezelést kombinálja a svéd beauty-tech márka védjegyének számító T-Sonic pulzálással, amely a bőr feszesítésének és a kontúrok élesítésének biztonságos és fájdalommentes módja. A használat során a mikrovezetékek kis feszültségű mikroáramot bocsátanak ki a “füleken” keresztül. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, melynek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz. A fülek közötti nagyobb távolság lehetőséget ad arra, hogy a nagyobb arc-felületeken is használhassuk, ugyanakkor a finom vonalakat is precízen kezelhetjük.

DSC_4590_PS_edited

A készülék alkalmazása teljesen fájdalommnetes és nem jár kockázattal sem: A Foreo Bear Anti-Shock System™ funkcióval rendelkezik, garantálva a sokk-mentes kezelést, a maximális biztonságot és kényelmet. Az anti-sokk rendszerben az ultra-intelligens szenzorok másodpercenként 100x mérik be bőrünk elektromos ellenállását, a készülék pedig a mért értékek szerint szabályozza a mikroáram intenzitását, így valóban testreszabott kezelést kapunk.

Hogyan működik?

A készüléket először össze kell hangolni a Foreo alkalmazásával. Ha korábban használtál már más típusú Foreo készüléket, akkor a regisztrált fiókodban csak fel kell venned a Foreo Bear-t a listádba. Egy gyors összekapcsolás után máris üzemkész a macid.

Foreo Bear_ChicAndCharm

A használat előtt az arcra mindenképpen vidd fel kedvenc szérumodat, hiszen a készülék segít mélyebbre juttatni a szérumban lévő hatóanyagokat. Állítsd be az applikáción, milyen erősségű mikroáramot szeretnél. Ha bizonytalan vagy, kezdd a leggyengébb lehetőséggel. Ezt követően kövesd a lépéseket. Az applikáció pontosan mutatja, mikor mit kell tenned, így el sem ronthatod. Különféle rezgésre, pulzálásra számíthatsz, és ezzel az arc teljes területét végig pásztázhatod. A szuper edzésprogram az olyan kényes területeket sem kíméli, mint az áll vonala: a Foreo Bear két kis fém gömbje pontosan átöleli az állcsontot, így alaposan megdolgozza – természetesen fájdalommentesen – az ott található szöveteket, izmokat.

Teszteltem!

Nagyon megszerettem ezt a készüléket, mert nagyon hatékonyan képes a fontos hatóanyagokat eljuttatni a megfelelő helyekre. Mivel amúgy is mindennap használok valamilyen szérumot, így nem okozott gondot beépítenem a mindennapi rutiban a “macis kezelést”. Az egész folyamat nem tart tovább 10 percnél, viszont ténylegesen érzékelhető a változás.

Foreo Bear_ChicAndCharm

Az arcom minden kezelés alkalmával frissebb, üdébb lesz, olyan “jól lakott” kinézete van, hasonlóan azokhoz az alkalmakhoz, amikor a kozmetikusom feltölti az arcbőrömet a legfinomabb hatóanyagokkal. Számítsatok arra, hogy kicsit több szérumra lesz szükség, mint amit amúgy, egy rendes arcápolás során használnátok, de menet közben érdemes egy kicsit megvizezni a bőrt, ha túl hamar beszívta volna a hatóanyagokat.

Kapcsolódó bejegyzések