A Poster Store képeivel megszépült az otthonom

Nem is olyan régen végre sikerült az, amiről évek óta álmodoztam. Teljesen új arcot kapott a nagyszobám. Ám egyvalami nagyon hiányzott. A képek a falakról. Ekkor bukkantam rá a Poster Store webáruházára, ahonnan végül nem is egy, hanem egyből 5 csodálatos képet választottam, amelyek segítségével karaktert kapott a szobám egy része.

Nagyon sokáig narancssárgák voltak a falak a lakásunkban – ami anno jó ötletnek tűnt, ám az évek előrehaladtával divatjamúlt és unalmas lett. Amikor azt fogalmazgattam magamban, milyen lehetne az új arculata a lakásomnak, a szemem előtt egy letisztult, kicsit skandináv hangulatú belső jelent meg, ahol a kevesebb több elve tökéletesen érvényesülni tud.

Abban is biztos voltam, hogy fehér falakat szeretnék, mert annak a letisztultsága tökéletes hátteret ad mindenféle színnek és dizájnnak, és a képek esetében is sokkal nagyobb szabadságot biztosít. Mint a legtöbb lakberendezés esetében nekem is elsőként a bútorok újultak meg és csak a legvégén, amikor minden a helyére került, akkor koncentráltam a falak díszítésére.

Posterstore

A Poster Store webshopja ebből a szempontból ideális. Többféle stílust vonultat fel, így, ha nem lenne konkrét elképzelésünk arról, mit is szeretnénk pontosan látni a falakon, az összeállított hangulatképek és kompozíciók segítségével sokkal könnyebben ráhangolódunk a saját megoldásunkra. Tetszett az is, hogy színek szerint is válogathattam – és bár a végén a fekete-fehér összeállítás mellett tettem le a voksomat, bizony elmerengtem azon, mennyire mutatós lenne egy poszter fal sötétzöld, kék vagy épp pasztell rózsaszín hangulatban.

De nem csak a színek, a témák vonatkozásában is széles a kínálat: rengeteg utazás ihlette fotó, grafika található meg a shopban, mint ahogy a nagy színészek, például Marilyn Monroe fotója is. Végül ebbe bele is szerettem, jött velem, hogy mindig a falamat díszítse korunk egyik legnagyobb dívája. Plusz tipp! Ha szemfüles vagy, akkor keddenként lecsaphatsz a heti új kollekcióra, amivel még egyszerűbb a választás.

Posterstore

Fontos szempont volt számomra, hogy olyan képeket vásároljak, amiknek a minősége nem hagy kivetnivalót, és ebben a Poster Store túl is teljesítette a vágyaimat. Csodálatos minőségben, kiváló papírra nyomtatva érkeztek a képek, a keretekkel együtt egy megbízható, biztonságos csomagolásban, így egyáltalán nem kellett attól tartanom, hogy a szállítás során megsérülnek, meggyűrödnek kedvenceim. Mint megtudtam, a Poster Store valamennyi posztere fenntartható módon előállított, kiváló minőségű papírra van nyomtatva, amik FSC és PEFC minősítéssel rendelkeznek, ráadásul teszi ezt a tudatos és társadalmilag előnyös erdőgazdálkodás figyelembevételével. Még egy jó pont nekik!

IMG_E9313_edited

Sokat gondolkodtam azon, mely részével kezdjem a szobám kidekorálását, és úgy éreztem, hogy a munkám miatt az íróasztal, a dolgozó sarok szorul a leginkább arra, hogy megkapja végleges arculatát. Itt töltöm a legtöbb időt, fontos volt, hogy inspiratív és hangulatos legyen, olyan, ami mindig emlékeztet a céljaimra, vágyaimra. Bevallom, órákat ültem a gép előtt és válogattam a Poster Store képeit, mert az óriási kollekció láttán azt éreztem, szívem szerint az összes kellene. De ahogy lenni szokott, a kör szűkült, és végül a koraramba került az az 5 kép, ami a legjobban kifejezi vágyaimat. Van benne némi utazás, egy találó mottó, a dívák legnagyobbika, , aki nemcsak nőiességem kifejezését inspirálja, de szépsége időtlen és örök.

IMG_E9320_edited

Ezekhez a csodálatos képekhez már csak a kereteket kellett kiválasztani, ami a webshopban szintén könnyen ment, hiszen nem csak színben, de méretben is nagy a kínálat, ráadásul, ha kiválsztottunk egy színt a keretnek, akkor a rendszer feldobja, hogyan is néz ki a valóságban, egy másik térben ez a kép, és ezzel könnyebben dönthetünk.

A képek összeállítása már akkor kialakult a fejemben, amikor válogattam őket, így egy gyors összerakást követően pillanatok alatt felkerültek a falamra. Éppen úgy, ahogyan megálmodtam. Nagyon hálás vagyok, hogy a Poster Store közelebb vitt a képei segítségével ahhoz, hogy olyan otthonom legyen, amire mindig is vágytam.

IMG_E9323_edited

Nektek is csak javasolni tudom, hogy vásároljatok az webshopból, mert teljesen új karaktert adnak a képek akár csak egy szegletének a szobának, vagy természetesen egy teljes otthonnak.

A nyár egyik legjobb akcióját hoztam el nektek. Augusztus 27. és 29. között 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a Poster Store képeit. (A kedvezmény nem vonatkozik a Selection kollekcióra).
www.posterstore.hu

Nem kell mást tennetek, mint a vásárlás véglegesítésekor beírni chicandcharm50 kódot, és máris féláron juttok hozzá a több ezer csodálatos posztererhez.

További információ: https://posterstore.hu/