Egy tökéletes filter a bőrnek

2017 május 5.
Egy tökéletes filter a bőrnek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Shiseido Ibuki termékcsaládját azoknak a 20-30 éveseknek fejlesztették ki, akik visszatérő bőrproblémáik miatt olyan termékekre vágytak, melyek gyorsan és hatékonyan adnak választ a mindennapok nehézségeire.

Ennek a korosztálynak az életét meghatározza a stressz, amely nem csak hangulatukba mutatkozik meg, de sajnos a bőr állapotára is negatív hatással van. Nem meglepő, hogy erre a korosztályra jellemzők leginkább a folyamatosan visszatérő, hirtelen fellángoló bőrproblémák, melyek hol előjönnek, hol elmúlnak, viszont általában sosem múlnak el végleg.

SIB SS17-Smart Filtering Smoother-clipped packshot_web

Az IBUKI termékek mindegyike hidratál, tökéletesíti a bőrfelszínt azáltal, hogy segít megelőzni a túlzott faggyútermelést, a kiszáradást, a fáradtság jeleit és elősegíti az optimális működést. Megvéd a különböző káros környezeti hatásoktól, melyeknek bőrünk nap mint nap ki van téve. Egyszerűen használható, mégis a legújabb technológiákkal fejlesztették ki, hogy a bőr belülről ellenállóvá, kívülről gyönyörűvé váljon.

20170404_104246

A Smart Filtering Smoother egy újabb tagja ennek a családnak, amely egy könnyed textúrával elfedi a bőrt, akárcsak az okostelefonjainkon lévő filter eltüntet minden bőr egyenetlenséget. Azonnal felszívja a felesleges faggyút és halványítja a tág pórusokat. Kompakt kiszerelése lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük bárhová és bármikor tökéletesítsük vele megjelenésünket, mely egész nap tart.

Így használd: Kevés mennyiséget tegyél az ujjbegyekre és a problémás helyeken ütögesd a bőrbe. Alkalmazd a bőrápoli rutin utolsó lépéseként vagy az alapozó fölé.

Kapcsolódó bejegyzések