Lesd el a japán nők titkát! Legyen neked is makulátlanul szép bőröd!

2020 június 22.
Lesd el a japán nők titkát! Legyen neked is makulátlanul szép bőröd! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A japán nők szépsége messze földön híres. Csak ámulattal tudok adózni szépségrituáléjuk előtt, ahogyan ápolják bőrüket és amivel megőrzik a makulátlanul szép és egészséges bőrképet. Most nekünk is lehetőségünk adódik arra, hogy a Hada Labo Tokyo japán szépségmárka termékeivel megtapasztalhatjuk mindezt.

A japán nők hófehér bőre a tisztaság és az ártatlanság jelképe, melyet igyekeznek hosszú időn keresztül megőrizni. Ehhez természetesen hozzájárul az egészséges táplálkozás, és az évszázadok óta őrzött rituálék is. Nem csak arról van szó, hogy szigorú szabályok, szokások szerint élik mindennapjaikat, de nagyon figyelnek arra is, hogy a lehető legjobbat tegyék testükkel, a legnemesebb anyagokkal táplálják szervezetüket, bőrüket.

Japán nő

Lehet, nem vásárolnak tucatszám krémeket maguknak, hiszen megelégednek a legjobbal, ami bőrük számára a leghatékonyabb és leghasznosabb hatóanyagokat tartalmazza. Mindezeken túlmenően szánnak időt magukra, szépségükre, és nem is kezdődhet a nap egy szépségrituálé nélkül.

Mit takar a 4 lépcsős szépségrituálé?

Ennek a lényege a hosszan elnyújtott hidratálás, és az egymásra épülő termékek használata, amik biztosítják, hogy egymásra épülve, még hatékonyabbá váljanak a termékek.

Első lépés a tisztítás, ami eltávolítja a szennyeződéseket az arcbőrről, a nyakról és a dekoltázsról, és előkészíti a későbbi lépések összetevőinek hatékony befogadására.

Második lépésben a hidratációt végezzük el, ebben az esetben egy gél állagú termék használatával. Feladata, hogy mélyen hidratálja és lágyítsa a bőrt. Ezzel megalapozva, hogy a bőr még egyszerűbben beszívhassa a fontos aktív hatóanyagait a következő krémeknek.

Harmadik lépésben olyan krémet használunk, amely képes a nedvességet a bőrben tartani. Ennek köszönhetően tudjuk biztosítani a bőr egésznapos hidratáltságát.

A negyedik lépés felelős a bőr teljeskörű ápolásáért, vagyis a nedvességen túl biztosítja a ráncok finomítását szolgáló hatóanyagokat, feszes és fiatalos megjelenést biztosít.

japán lányok

“Pont annyit adj a bőrödnek, amire szüksége van, kerüld a felesleges összetevőket.”

Ez a jelmondat nagyon jól tükrözi a  2004-ben megalakult Hada Labo Tokyo márkát, ami mára japán egyik legkeresettebb szépségápolási brandjévé nőtte ki magát. Nem véletlen, hogy Japánban a leggyakrabban vásárolt krém az Lotion No. 1 Super Hydrator. Ebből a krémből Japánban két másodpercenként adnak el egyet. Az Anti-Aging kategóriát pedig ugyanígy az Anti-Aging Super Hydrator vezeti.

Hada Labo Tokyo (4)

Lássuk, hogyan épül fel a 4 lépéses arcápolási rituálé az én eseteben! A márka két vonalat különböztet meg: a White Line egy minden korosztálynak megfelelő, általános vonal. A Red Line pedig egy 40 év feletti korosztálynak szánt termékvonal. Az én esetemben a 4 lépéses arcápolási rituálé során az anti-aging hatás érdekében  a két termékvonalat kombináltuk. Az Anti-Aging termékek a második és a negyedik lépéseknél elérhetőek.

1 lépés: Hydrating Cleanser – A lágy krém vízzel érintkezve krémes habbá válik és állagának köszönhetően mélyre hatolva tisztítja a rétegeket.

Hada Labo Tokyo lemosó

2. lépés: Anti-Aging Super Hydrator –Könnyen felszívódó, fiatalító és nedvesítő hatású krém, Anti-Aging formulával, rendszeres használatra. A LOCK-IN-MOIST formula segítségével megköti a vizet a bőr belső rétegeiben és meggátolja annak elpárolgását. A mélyen hidratáló Szuper Hialuronsav™ mellett retinolt és kollagént is tartalmaz a bőr öregedésének meggátolása érdekében.

Hada Labo Tokyo

3. lépés: a Lock-in-Moist Water Serum – Működése egy viszonylag egyszerű folyamat, speciális hialuronsav tartalmának köszönhetően egy láthatatlan felső réteget képez a bőrön, mely lezárja és fokozatosan engedi felszívódni a hatóanyagokat. Feladata tehát, hogy elnyújtsa a hidratáció hatását és biztosítsa az egész napos hidratált érzetet a bőr számára.

Hada Labo Tokyo (2)

4. lépés: Anti-Aging Wrinkle Reducer – A ráncok kisimításához és a bőr fiatalságának megőrzéséhez számos nagyon fontos összetevőt tartalmaz. A kollagén segít elsimítani a ráncokat, fokozza a hidratáltságot és helyreállítja a bőr szerkezetét. A retinol egy fontos kiegészítője a kollagénnek, ami lassítja annak lebomlását és hatékonyan tünteti el a pigmentfoltokat és pattanásokat. És végül de nem utolsó sorban a Szuper Hialuronsav, ami elengedhetetlen része minden Hada Labo Tokyo terméknek. A sort tovább folytathatnánk az A és E-vitaminnal, illetve a Béta-karotinnal is.

Hada Labo Tokyo krém

+ 1 termék: fátyolmaszkok

Végül ismerjétek meg a kétféle maszkot is, hiszen most minden megrendelt termék után egy maszkot adnak ajándékba.

Hada Labo Tokyo (3)

Moisturizing Facial Sheet Mask – A Hada Labo hidratáló arcmaszk egy teljes üveg szérumot (20 ml) foglal magában. Mélyen hidratálja feltölti és puhítja az arcbőrt a Szuper Hialuronsav ™ formulának köszönhetően.

Anti-Aging Sheet Mask – A Hada Labo Anti-Aging arcmaszk egy egész üvegnyi szérum (20 ml) hatóanyagaival itatja át a bőrt. Intenzíven hidratáló Szuper Hialuronsav ™ tartalma mellett retinollal és kollagénnel feszesíti és fiatalítja a bőrt.

Tudtad?

A Szuper Hialuronsav™ egy speciális szabadalmaztatott formula, mely három különböző hialuronsav kombinációjaként mélyen hidratálja és feltölti az arcbőrt. A Hada Labo Tokyo egyik legfontosabb összetevője a vállalat Japán, Kyotoban található laboratóriumában lett kifejlesztve. A tesztelés azért indult, mert rájöttek, hogy a hialuronsav különböző formái eltérő hatással vannak a bőrre. A Szuper Hialuronsav három hialuronsav típus pozitív tulajdonságait kombinálja, így jóval erősebb, mélyebb és hosszabban tartó hidratációt biztosít az arcbőr számára.

  • Hialuronsav Plusz (HA+). Apró molekuláinak köszönhetően mélyre hatolva fejti ki hatását a bőrön belül. Bevonzza a nedvességet és a hagyományos hialuronsavnál 2x erősebb hidratációt biztosít. A hatása főleg a bőr külső megjelenésének javulásában érzékelhető: lágyabbá, erősebbé és fiatalosabbá varázsolja az arcbőrt.
  • Mikro Hialuronsav (Micro HA), amely hosszabb Diszacharid láncokból áll. A hatóanyag a bőr belsejébe zárja a vizet és segít belülről hidratálni a bőrt. Lehetővé teszi különböző rétegek hidratációját és láthatóan puhítja az arcbőrt.
  • Makro Hialuronsav (Macro HA). Fő tulajdonsága, hogy hosszú láncokban elhelyezkedve egy hialuronsav réteget képez a bőrön, ami meggátolja a víz elpárolgását. Ez az összetevő garantálja a Lock-in-Moist hatást, mivel szó szerint a bőr belsejébe zárja a nedvességet.

EXTRA TIPP: Vásárolj most!

Ha június 15 és június 28 között vásárolsz, 15% kedvezményt biztosítanak az összes termékre, és minden megrendelt termék után egy arcmaszkot kapsz ajándékba.

Fotó: saját, www.pixabay.com

Kapcsolódó bejegyzések