Az ajkaid mosolyra húzódnak tőle!

2017 május 3.
Az ajkaid mosolyra húzódnak tőle! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Clarins a nyárra különleges ajakápolókkal készül, melyek nem csak színükkel, de illatukkal és ízükkel is a szívünkbe lopják magukat. Lássuk, mit tudnak ezek a ragyogó olajok!

A Clarins Ajakápoló Olaja (Lip Comfort Oil) most négy új népszerű árnyalatban kapható, melyek feltűnés nélkül ragyognak. Egyedülálló formulája az ajakápoló és a szájfény tökéletes egyensúlyát biztosítja: hihetetlen fény, finom illat, táplálás és védelem.

2017_Eclat_Minute_Huiles_Levres_Nature_Morte

CANDY: Kellemesen édeskés, természetes hatás. Cseresznye, málna és eper illattal rendelkező finom, fénylő textúra. Egy “intelligens” pigment alkotja a természetesnek tűnő személyre szabott pink színt.

TANGERINE: Vitaminokkal töltött szín, mely fokozza az ajkak természetes tónusát. Ribizli illatával rendelkező finom, fénylő textúra, korallos hatás.

2017_Eclat_Minute_Huiles_Levres_Pack_Active_05_et_Buruti

HONEY GLAM:  Az ajkakat kényeztető, nem ragadós textúra alapját a méz adja. Ajakápoló formulája sokrétű, csillogó gyöngyökkel gazdagított. Szép csillogó hatással hangsúlyozza és táplálja az ajkakat.

2017_Eclat_Minute_Huiles_Levres_Pack_Active_01_et_Noisette

MINT: Az olaj minden ápoló tulajdonságát megtaláljuk benne, a mentol frissítő-, és ajakfeltöltő hatásával. Az intenzív frissesség azonnali érzését adja, és kétszeres volumen hatást eredményez.

2017_Eclat_Minute_Huiles_Levres_Pack_Active_06_et_Menthe_Des_Champs

Kapcsolódó bejegyzések