Csábító ajkak és lenyűgöző tekintetek a Chanel-től

Chanel 2017-es kollekciójában a főszerep a színeknek jut. Fényesen csillogó ajkak, krémes, metálos ragyogás a szemhéjakon és egymásra rétegekben felvitt színek jellemzik az idei tavaszi-nyári smink trendet.

A szájfények új generációjában egy olyan zselés állaggal találkozhatunk, ami nem ragad, ugyanakkor tápláló formulájának köszönhetően hidratált és sima ajkakat eredményez. Magasfényű, vizes hatást ad, így az ajkak elbűvölően szépek lesznek. Az új szájfények egyik újdonsága, hogy az aplikátor formája megváltozott, és így az ajakhoz illeszkedő új formával még könnyebb a felvitel. A 27 árnyalatból álló kollekcióból mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt.

8

A kollekció 3 új fedő fénnyel is bővült: a Caviar, az Impulsion és az Excitaion névre hallgató szájfényeket rúzsra helyezve egy új hatást érhetünk el. Szájfényünkkel keverve pedig újabb színeket hozhatunk létre. A Caviar sötétszürke árnyalatával mélyíthetjük, az Impulsion-nal színátmenetet érhetünk el, míg az Excitation-nel aranyos ragyogást adhatunk ajkainknak.

12ű

A szemfestékek esetében Lucia Pica, a márka Makeup és Color Creative Designere új lendületet vitt a tavaszi kollekcióba. Őt idézve játékosságot, fiatalságot és vidámságot kívánt csempészni a sminkekbe. Összesen 20 ragyogó árnyalat látott napvilágot, melyekre egyaránt jellemző a krémes textúra, a könnyű eldolgozhatóság. A 6 féle árnyalatban kapható krémes alap nagyon szépen eldolgozható, önmagukban is csodálatos színt adnak, de akár alapként is használhatjuk. Természetesen egymással könnyen összedolgozhatóak, így akár szép átmeneteket képezhetünk.

6

A 14 féle mono szemhéjpúder színe önmagukért beszélnek. Intenzív erőteljes színeket találunk, matt, szatén vagy fémes eredménnyel. A kollekcióhoz készült egy új visszahúzható kétvégű ecset, melynek igazán egyszerű a használata. A természetes szálakat egy kupakkal zárhatjuk le, így akár magunkkal is vihetjük anélkül, hogy az ecset sérülne.

4

A Lucia Pica kézjegyévé vált technika könnyen elsajátítható: lényege a rétegezés, mellyel hangsúlyosabbá tehetjük a sminket, és a termékek hatása is intenzívebb, hosszabban tartó lesz. A rétegezés nem csak a szemhéjfestésre, de a szemöldök és a szempilla festésére is igaz.

5

Kapcsolódó bejegyzések