Álomesküvő, ahogyan a szíved diktálja

2018 május 15.
Álomesküvő, ahogyan a szíved diktálja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az esküvői szezon kezdete előtt hoztam nektek néhány tippet, amelyekkel sikerülhet még az alapokat tisztába tenni. Hiszen nem vagyunk egyformák, így mindenkinek a fejében másként fogalmazódik meg, milyen is lenne álmai lakodalma.

Romantikus környezet, meseszép kiegészítők

Nem véletlen, hogy a rengeteg rózsa, virágdíszítés, hangulati elem kifejezetten romantikussá varázsolhat egy esküvői helyszínt. Az elmúlt években a vintage hangulatú, már-már túlzásba hajló romantika is hódít, ám ennek legnagyobb előnye, hogy olyan eszközökkel – virágokkal, terítékkel, beltéri hangulatvilágítással, kiegészítőkkel – teszi mindezt, amitől mégsem lesz émelyítően szirupos az egész. A titok abban rejlik, hogy meg tudjuk-e találni az arany középutat, és ha igen, akkor mesésen varázslatos környezetet hozhatunk létre egy álomesküvőhöz.

romantikus esküvő_ChicAndCharm

Törj ki a keretek közül!

Ha valami egészen másra vágynál, mint a megszokott, és amúgy is jellemző, hogy feszegeted a határaidat, akkor elképzelhető, hogy a te álomesküvő helyszíne éppen egy hegygerinc tetején, egy eldugott pajtában, vagy éppen az erdőben lesz. Ezeknek a varázslatossága abban rejlik, hogy kalandossá teszi a nagy napot, így egészen biztosan beég mindenki emlékezetébe. Egy kis szervezéssel pedig éppolyan kényelmes és otthonos lehet, mint bármely más klasszikus megoldás.

kalandos esküvő_ChicAndCharm

kalandos esküvő_ChicAndCharm

Hercegnőknek kötelező!

Ha mindig is arról álmodtál, hogy fehér lovakkal vezetett hintóból szállj ki a nagy napon, akkor az is biztos, hogy az esküvőd helyszíne csakis egy kastély lehet. Hiszen ez adja meg a tökéletes környezetet ahhoz, hogy meseszép uszályos ruhádban bevonulj a bálterembe, ahol minden szem rád szegeződik. Miközben begyűjtöd az elismerő pillantásokat már azt is tudod, hogy ez a helyszín nem csak neked, de mindenki másnak is emlékezetes lesz.

kastélyos esküvő_ChicAndCharm

Tengerparti idill gyűrűvel

Ha nem bízod a véletlenre, és már abban gondolkozol, hogy az esküvőd után a nászút is megoldott legyen, akkor egy tengerparti esküvő tökéletes választás lesz. Miközben a langyos homokon végigsétálsz, a háttérben a végtelen tenger lenyűgöző látványa elkápráztat. Ilyen meseszép helyszínen szeretteiddel is szívesen osztozol, a parton felállított sátor alatt mindenki ott van, aki igazán fontos neked. De a legjobb csak ezután következik! Jöhet a nyaralás, koktélokkal és ragyogó napsütéssel.

Tengerparti esküvő_ChicAndCharm Tengerparti esküvő_ChicAndCharm Tengerparti esküvő_ChicAndCharm

Parádés háttér Budapesten

Talán nem is gondolnál rá, de a Budapesten is található egy olyan helyszín, amely ezeket a szempontokat ötvözi: egyszerre romantikus, de egyben különleges, és csodálatos helyszínével pazar látványt nyújt. A Városligeti tavon felállított színpadon tarthatod meg a ceremóniát, háttérben a Vajdahunyad vára lenyűgöző látványával. Az esküvődre nagyobb társaságot is hívhatsz, hiszen a Városliget Café kitűnő konyhájával biztosítja az pazar vacsorát. Ehhez használd a Dísztermet, amely a Városligeti Műjégpálya központi bejáratán keresztül közelíthető meg, és az épület egyik ékessége. A mesésen felújított századforduló hangulatát idéző, több mint 200 nm alapterületű terem egyik ékessége a terem oldalán végigfutó ablaksor, amely a tóra és a Vajdahunyad várára enged kilátást.

Városliget Café esküvő_ChicAndCharm

Városliget Café esküvő_ChicAndCharm

Városliget Café esküvő_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések