5 mesés esküvői fehérnemű összeállítás

Egy esküvő mindig különleges pillanatokat tartogat, miért ne kaphatna az esküvői fehérnemű is kiemelt jelentőséget a nagy pillanatban? Mutatunk 5 csodás összeállítást, melyekhez a mesés fehérneműket az Intimissimi biztosította.

4

Az Intimissimi mindig is élen járt a kifinomult, letisztult szépségű esküvői fehérneműk megalkotásában – 2017-es Esküvői Kollekciója is erről a különleges érzékenységről tanúskodik. A márka ezúttal is olyan álomszerű darabokkal tiszteleg a nagy nap előtt, amelyek az eleganciát és a valódi nőiességet a praktikummal egyesítik.

3

A levehető pánttal rendelkező balkonett melltartó sokféle esküvői ruhakivágáshoz képes idomulni – párnázottságának köszönhetően minden menyasszonynak ellenállhatatlan megjelenést kölcsönöz.

2

A finoman érzéki harisnyatartó, a varázslatos, selyemszalaggal díszített csipkebody és a légies szépségű, törtfehér selyemköntös segítségével minden nő számára valóra válhat az a romantikuskép, amelyről mindig is álmodott akkor, amikor elképzelte a tökéletes nászéjszakát.

1

Az Intimissimi 2017-es Esküvői Kollekciójának darabjai a szofisztikált nőiesség megtestesítői – egytől egyig arra születtek, hogy még tökéletesebbé tegyék minden nő életének legromantikusabb napját.

5

Fotó: Intimissimi, Pinterest

Kapcsolódó bejegyzések