Top szállások a Dunakanyarban

Ha már úgyis szívem csücske Zebegény, gondoltam, megosztom veletek, milyen szuper szálláshelyek találhatóak a Verőce-Zebegény tengelyen. Olyan kiadó házakat, vendégszobákat válogattam a színes kínálatból, amik hangulatukkal, egyedi fekvésükkel, vagy épp különleges atmoszférájukkal teszik izgalmassá az ott tartózkodást.

Présház a festői Zebegényben

A Zebegényi Présház egy frissen nyitott vendégház, ami Zebegény szívében, a Szőnyi utcában található. A szűk, kacskaringós utcában meghúzódó, felújított 150 éves présház önmagában is szép látvány, a belső kialakítása pedig igazán hangulatossá tette. A két fő számára alkalmas vendégház hozza a régmúlt hangulatát megannyi retro lakberendezési tárgyával. Az alagsorból pedig egy borospince is nyílik, ami kisebb baráti társaságok fogadására is alkalmas.

102945864_117110933359599_7046466268961067296_n

Házikó a patak partján

A Törökpatak Faház Kismaroson található. A 2019-ben felújított házikóban elrejtőzhetünk a világ elől, ugyanakkor teljes kényelemben adózhatunk kedvenc időtöltéseinknek. A hely kiválóan alkalmas kirándulásra, aktív sportolásra, ám mivel a patak partján fekszik, egy kis láblógatásra is lehetőséget ad.

Törökpatak ház

Lazulás a Duna parton

A PM Fogadó sokkal inkább vendéglátó egységéről ismert. A fogadó is a Piknik Manufaktúra felől megközelíthető, így mindenképpen át kell haladnunk Nagymaros ikonikus éttermén, ami sokkal több egyszerű ételbárnál. A közvetlenül a Duna-parton elhelyezkedő egység kiváló konyhája mellett kulturális találkahely is, ahol a jó zene és a filmművészet szeretete kiváló kikapcsolódási lehetőséget ad a nyári napokra.
217782591

Ázsiai hangulat a zebegényi erdőben

Egy vérbeli titkos helyet rejt a Naphegy Vendégház, amelynek különlegességét a Zebegény erdői és különleges kialakítás ad. A ház egyedi hangulat a tervezésben rejlik, hiszen természetes anyagok, nyitott terek és a dél-kelet ázsiai bútorok teszik varázslatossá. A ház télen a kandallótól, nyáron a dézsakádtól lesz még szerethetőbb. Ha kedvünk szottyan, a ház előtt húzódó heverőkön pihenhetünk, de az aktív pihenésre is lehetőség van, hiszen a közelben a Duna ad lehetőséget az evezésre, de akár biciklire is pattanhatunk, és tekerhetünk egy jót  a környéken.

Naphegy Vendégház Naphegy Vendégház

Az erdő rejtelmei várnak!

A Mesebeli Vendégház, ahogy a neve is mondja, egy mesebeli helyen, mélyen az erdőben, a Gál-hegy oldalában, Kismarosnál található. A 8 fő számára kényelmes házikóban teljes felszerelés mellett élvezhetjük az erdő csendjét, gyönyörű ősfás környezetben. A kertben lehetőségünk van elnyújtózni a függőágyban, vagy egy jót sütögetni a terasz mellett felállított sütögetőn.

254416521

Wellness az erdőben? Hát persze!

A Börzsöny-hegység lábánál, egy tölgyfaerdő kellős közepén fekszik a skandináv stílusban kialakított Bohém Kabin & Wellness. Egy tökéletes hely, hogy elrejtőzz a világ szeme elől, full kényelem mellett. Az 1500 négyzetméteres kertben egy télen sós, nyáron édesvízzel feltöltött, fatüzelésű dézsafürdő teszi kellemessé a hűsölést, így akár ki sem kell mozdulnod a nyugalom szigetéről. De hogy teljes legyen a wellness élménye, még egy sószobát és egy infraszaunát is rejt a házikó. A kertben kedvünkre sütögethetünk, de ha nincs kedvünk hozzá, akkor egy kis sétával számos szuper éttermet találhatunk.

20200428_134424

Főnyeremény baráti társaságoknak

A Verőcén található Nobuta Vendégház már az 1930-as években is fogadta a Börzsönybe látogató turistákat. A 8 hálószobás, 10-15 fő befogadására alkalmas ház kiváló nagyobb baráti társaságok elszállásolására, de akár céges csapatépítő rendezvényt is szervezhetünk itt. Mivel a ház teljes egészében bérelhető, érdemes összetoborozni a haverokat, hogy az év buliját ebben a hangulatos kisházban hozzátok össze.

39663525

Kapcsolódó bejegyzések