Csajos pillanatok a Hotel Bambarában! Nyaralni mentek a Woman Power Project tagjai

Ha most turisztikai szakemberként elkezdeném boncolgatni, miért lehet június elején egy szállodában teltház, noha éppen csak magunk mögött hagytuk a vírus időszakát, akkor itt egy nagyon hosszú fejtegetés állna. Azonban két fontos momentumot mindenképpen kiemelnék, ami jól példázza azt, hogyan válhat sikeressé egy hazai szálloda.

Az egyik a bizalom, ami lehetővé teszi azt, hogy bátran látogassák a szállodát szülők gyerekekkel, párok kettecskén. A bizalom aziránt, hogy tudják, itt mindent a legnagyobb körültekintés mellett végeznek. Figyelnek a vendégek igényekre, teret és helyet biztosítanak, hogy kényelmesen elférjenek, hogy ne zavarják egymást, még akkor se, ha telt ház van. Ennek egyik jól működő eleme a reggeliztetés és a vacsoráztatás két turnusra való megbontása, így az étteremben és a hozzá tartozó teraszon sosincsenek annyian, hogy az zavaró lenne. Ezzel összhangban a napi rutin is elcsúszik, így a nap folyamán sem alakul ki tömeg.

Woman Power Project Hotel Bambara 36

A másik fontos eleme a tapasztalás. A Hotel Bambara vendégköre javát a visszatérő vendégek teszik ki, nem véletlenül: aki egyszer megélte, hogy mennyire könnyen lehet ráhangolódni Afrika világára, az szeret ide visszajárni. A siker titka részben a tematikának köszönhető, de kétségtelen tény, hogy a vendégszeretet, a figyelmesség és a kiszolgálás elsőrangú!

Woman Power Project Hotel Bambara 30

A Woman Power Project hat bloggerinája egy szép júniusi napon ellátogatott a Hotel Bambarába, hogy kiélvezhesse a csajos pihenés minden kalandját, izgalmát. Már ahogy bekanyarodunk a szálloda elé, szemünk elé tárul egy afrikai lakóépület, annak jellemző színeivel, stílusjegyeivel. A következő fantasztikus érzés az illat, ami fogad minket: kikapcsol az agy, magunk mögött hagytunk mindent, a munkahelyi gondokat, a város zaját, a nyüzsgő forgatagot.

Woman Power Project Hotel Bambara 11

Itt minden szegletben Afrika köszön vissza: amerre csak nézünk, mindenhol egy faragvány, egy szobor (rengeteg majmocska), újabb és újabb érdekességek tűnnek fel. Az aprólékosan kidolgozott berendezések, a színben harmonizáló terek és a mindenhol tetten érhető kényelem lehetővé teszik, hogy otthonosan érezzük magunkat.

A Hotel Bambara vérbeli gyerekbarát szálloda – ahol persze a felnőttek is pazarul érezhetik magukat. Ha csak azt veszem, hogy itt a gyerekekre animátor vigyáz a nap jelentős részében, vagy azt, hogy a ház belsejében egy szurikáta kifutó található, vagy azt, hogy minden nap Bizsú, az embernagyságú szurikáta fogadja a kicsiket, akkor érthető, miért is kérik a gyerekek születésnapra vagy nyaralásra a Bambarát.

Woman Power Project Hotel Bambara 8

A szálloda hatalmas területen, a Bükk lábánál fekszik, így még a legnagyobb melegben is hűvösebb van, ráadásul a természet közelsége kalandozásra buzdít mindenkit. A parkban több játszótér is található, a nyári melegben is érdemes ide ellátogatni. Hihetetlen zegzugos, rengeteg felfedeznivalóval, látnivalóval. Napokat tölthetünk itt úgy, hogy azt gondoljuk, biztosan nem jártuk be minden szegletét.

Woman Power Project Hotel Bambara 6

Nagyon nehéz visszaadni, mennyire fantasztikus szálloda a Bambara! Talán a képek alapján lehet róla valami fogalmatok, de képtelenség bemutatni azt a sok látnivalót, helyiséget, szolgáltatást, ami itt a vendégre vár.

Woman Power Project Hotel Bambara 4

Ha megkérdeznéd, mégis mi tetszett a legjobban, akkor a hangulat mellett a tökéletes összhangot emelném ki: az okkersárga épület mellett húzódó szabadtéri wellness fürdőt, ami mellett a Mali Beach étterme áll, vagy a távolabb fekvő bungalókat, amiknek kialakítása a hozzá kapcsolódó vízeséssel és híddal nekem a King Kong című filmet juttatta eszembe. És akkor még nem beszéltem a labirintusról, aminek a közepén Bennett-kengurúk fogadják a látogatókat!

De talán ami a legfontosabb, hogy mindazok ellenére, hogy a Hotel Bambara egy kitűnő gyerekbarát szálloda, éppen olyan tökéletes baráti társaságok, vagy párok számára is. Számtalan lehetőség van arra, hogy magunk lehessünk: a Száhel Wellness, amit csak 14 év felettiek látogathatnak, a nap minden szakában pihentető relaxációra ad lehetőséget.

A tetőtéren kialakított napozó, a jakuzzi vagy kitűnő masszázsok és testkezelések vérbeli kényeztető programok. Ha pedig egy kis magányra vágyunk, a park aljában húzódó tavacska partján üldögélhetünk nyugodt pillanatokat megélve, de épp így, a lobbiban lévő bárban egy koktél mellett beszélgethetünk késő estig.

Woman Power Project Hotel Bambara 7

A Bambara az a fajta jó szálloda, ami belopja magát az ember szívébe. Magával ragad és nem érted, hogy lehet az, hogy napok múlva is azon merengsz, milyen jó volt ott. Fel-felsejlenek részletek, színek, motívumok, és azt érzed, ezt szeretnéd megélni újra, és újra. Azt hiszem ez a Hotel Bambara valódi titka!

Woman Power Project Hotel Bambara 2

Kapcsolódó bejegyzések