PANDHY’S beautique nyílt Újbudán!

2020 november 11.
PANDHY’S beautique nyílt Újbudán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A PANDHY’S beautique különleges szalon, ahol nem csak szépségápolási termékeket vásárolhatunk, arc- és testkezeléseket vehetünk igénybe, de egy egyedülálló koncepcióval is találkozhatunk: egy olyan közösségi tér született itt, ami a teljeskörű szépülés mellett kikapcsolódást is biztosít vendégei számára.

Már első pillanattól egy megkapó, igényes és magas színvonalat prezentáló szalon látványa fogad. A tágas térben kényelmesen lehet nézelődni, ismerkedni a termékekkel. Természetesen nem egyedül kell felfedeznünk a PANDHY’STM  szépségbirodalmát, segítség is érkezik. Egy részletes beszélgetést követően – amiben minden fontos információ elhangzik a bőröm állapotáról, és én is mindent megtudok a termékekről – személyreszabottan készítjük el a bőröm számára ideális arcápoló készítményeket.

A koncepció nem véletlen: „A PANDHY’STM beautique-ban az a célunk, hogy a vendégeinket ne csupán kiszolgáljuk, de edukáljuk is a bőrápolással kapcsolatban, hogy mindig megadhassák bőrüknek azt, amire igazán szüksége van. Maximálisan hiszünk a személyre szabott megoldásokban, ezért kezeléseink és termékeink mind előzetes konzultáció alapján és a vendégeink bevonásával történnek” – vallja Borbíró Gertrud, a PANDHY’STM beautique tulajdonosa.

PANDHY’S (1)

Hogy a személyreszabott kezelés még jobban testet ölthessen, a szalonban arc- és testkezeléseket is igénybevehetünk. Az innovatív Derma Pin kezelés során például egy selyemhernyógubóból nyert kollagént és különböző méretű hiarulont juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, amely fokozza a természetes regenerációt és serkenti a sejtképződést, míg az ázsiai eredetű Gua Sha masszázs során a nyirokrendszer működését harmonizálják, amelynek következtében elindul a szervezet méregtelenítése, így az arcbőr feszesebb, az apró ráncok pedig halványabbak lesznek.

PANDHY’S (5)

A szalon kínálatában azonban rengeteg egyéb lehetőségből, többek között a Purity, Elementary, Anti-Gravity, Face Trainer, Relax Delux, Revive, Contour Care Anti-Cellulite, Full Body Firming, valamint a cukorpasztás kezelésekből is választhatunk. A cukorpaszta a PANDHY’STM egyik legismertebb – 46 országban elérhető – alapanyaga, amely akár a gyors és szinte fájdalommentes szőrtelenítéshez, valamint olyan testfeszesítő eljárásokhoz is használható, mint a manuális vákuum technikán alapuló SugarWave masszázs.

PANDHY’S (6)

Ennyi izgalmas kezelés láttán nehezen tudtam választani, végül egy nagyon izgalmas testkezelés mellett döntöttem. A Full Body Firming kezelés a combokra, a karra és fenékre koncentrálódik. Egy Gua Sha eszközzel végzett nyirokkeringést fokozó masszázst követően a lábaimat és a karokat egy aktív hatóanyagokkal ellátott algás fáslival tekercselte be a kozmetikusom. A másfélórás kezelést követően a bőröm tónusa láthatóan megváltozott, feszesebb lett, pedig még csak egy kezelésen vettem részt! (Ezt a kezelést kúraszerűen érdemes igénybe venni, hiszen így érhető el igazán látványos változás.)

PANDHY’S (8)

Nagyon tetszett, hogy a kezelések egy teljesen elszeparált részben történnek, ahová az üzlet “zaja” egyáltalán nem ér el. A kezelő helyiségben magam dönthettem arról, milyen zene szóljon, vagy milyen árnyalatú fényben szeretnék pihenni. Az öltözőben minden kényelem adott: saját törölköző, köpeny, papucs fogad, ha szükséges, akkor a kezelést követően akár le is zuhanyozhatok. Van hajszárító, tusfürdő, minden, ami a kényelmes tisztálkodáshoz szükséges!

A tökéletes pihenést végül az adja meg, hogy itt nem kell rohanni: a lounge-ban kényelmesen kávézhatunk, teázhatunk, kellemes zene fogadja a vendégeket, és ha szeretnénk ajándékba adni egy kezelést, akkor az ajándékkártya mellé egy csokoládét, virágcsokrot vagy akár egy finom bort is választhatunk a szalon kínálatából.

Kapcsolódó bejegyzések