Legyen minden körülmények között ápolt a kezed!

2020 szeptember 8.
Legyen minden körülmények között ápolt a kezed! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Várhatóan újra nehéz idők jönnek a kezünk számára (is), már ami a kézápolást illeti. Nem csak a gyakori kézmosás, fertőtlenítés tudja kikezdeni a kéz bőrének finom egyensúlyát, de a változékony időjárást sem kedveli annyira a bőrünk. Ha tehetjük, ápoljuk kíméletes készítményekkel, erre hozok most egy jó példát.

Az Eucerin élen jár az érzékeny bőr ápolásában, szinte minden testrészünkre és problémára kínálnak megoldást, így természetes, hogy a kézápolásra is van termékük. Az Eucerin pH5 termékcsalád kifejezetten a bőr pH egyensúlyának fenntartását hivatott elősegíteni, most ez a kollekció bővült egy újabb készítménnyel, a kézmosó olajjal, ami ebben az esetben a szappant váltja ki.

Eucerin pH5 kézmosógél

Az Eucerin pH5 Kézmosó olaj alkáliszappan-mentes formulával rendelkezik, és nagy mennyiségben tartalmaz tápláló, természetes olajokat. Így amellett, hogy hatékonyan tisztítja bőrünket a különböző szennyeződésektől, nem szárítja a felszínét. Hogy kellőképpen elővigyázatosak legyünk a szárazsággal szemben, alkalmazzuk a terméket langyos vízzel, majd egy puha, pamut törölközővel óvatosan itassuk fel a vizet a kezünkről, hogy az magában tartson némi nedvességet.

Eucerin pH5 Kézmosó olaj

Ebben az állapotban, azaz kézmosás után, mikor optimálisan tiszta és nedves a bőrfelszín, következhet a választott hidratáló, hogy elérjük a kívánt hatást. Az Eucerin pH5 kézkrém további 18 órás védelmet kínál a bőrnek, valamint segít helyreállítani a pH-szintet és csökkenti a nedvességvesztést, ezáltal belülről erősíti a bőr védelmi rendszerét.

Eucerin pH5 kézkrém

Extra tipp:

Nem csak a kéz-, hanem a testápolás terén is keresed még a tökéletes hidratáló megoldást az érzékeny bőrödre? Egészítsd ki a napi rutinodat az Eucerin pH5 Olajtusfürdővel és az Eucerin pH5 Intenzív krémmel, melyek megőrzik a bőr hidratáltságát, ezáltal az érezhetően puhábbá és láthatóan simábbá válik. Az 5-ös pH-értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását, erősítik a természetes védőréteget és szabályozzák a bőr nedvességegyensúlyát.

Eucerin Urea Repair Plus

Kapcsolódó bejegyzések