Állítsd vissza bőröd pH egyensúlyát!

2023 december 7.
Állítsd vissza bőröd pH egyensúlyát! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bőrünk megannyi funkciót, feladatot lát el, amelyek közül az egyik legfontosabb a védelmi szerepe. Pajzsként ölel körül minket, megvédve a különböző külső támadásoktól, megőrizve egészségünket, valamint jó közérzetünket. Te mit teszel, ha elveszti védekező képességét, és száraz, viszkető lesz. Az Eucerin pH5 termékcsaládja ezekre a kérdésekre ad gyors és hathatós választ.

A bőr védekező mechanizmusának egyik fő eleme az enyhén savas pH-értéke, amelyet a bőr savköpenye hoz létre. A szennyezett levegő, a hőmérséklet-ingadozás és a durva hatású vegyi anyagok mind-mind veszélyként leselkednek a pH-értékre, amely, ha az optimális tartományából elmozdul, azzal megbontja a természetes egyensúlyt bőrünkben. Ekkor a bőr nem tudja betölteni a védelmi funkcióját, ennek következtében kiszáradhat, érzékennyé válhat, valamint fogékonyabb lesz a különböző fertőzésekre, betegségekre.

Bőrünk optimális pH-értékének megőrzéséért folytatott harcban az Eucerin pH5 termékek legjobb barátainkká válhatnak, ugyanis a termékcsaládot kifejezetten a száraz, érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Rendszeres használatuk során visszakaphatjuk bőrünk megfelelő pH-értékét, annak természetes védekezőképessége megerősödhet, így bőrünk ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben. Ezenfelül a termékcsalád mosakodószereit, valamint testápolóit kombinálva egy szuper bőrápolási rutint is felépíthetünk érzékeny bőrünk számára.

Az Eucerin pH5 extra könnyű, intenzív gél-krémje könnyed textúrájának köszönhetően szinte beleolvad bőrünkbe. Egy pillanat alatt felszívódik, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet bőrünkön, szinte azonnal hidratálja, megnyugtatja a száraz bőrt a hozzáadott dexpanthenolnak köszönhetően. Ezenfelül optimális pH-értékével helyreállítja a bőr természetes védelmét és csökkenti annak érzékenységét.

pH5_UltraleichteFeuchtigkeitscreme

Szintén azonnali, illetve hosszant tartó hidratálást várhatunk az Eucerin pH5 öko-utántöltős intenzív testápolójától, amely segít helyreállítani a bőr optimális pH-értékét, valamint természetes védelmét. Emellett formulája 5% Dexpantehnolt tartalmaz, amely nemcsak hidratálja, hanem regenerálja is a bőrt, így azonnali enyhülést nyújt számára.

DE_depH5 Lotion utantolto

Arcunkra és testünkre is egyaránt kiváló választás lehet az Eucerin pH5 folyékony öko-utántöltős mosakodószere, amely enyhén habzó, szappanvegyületektől mentes formulájának köszönhetően ideális az irritált bőr ápolására is. Különösen gyengéden tisztítja meg bőrünket, miközben megóvja a kiszáradástól, még gyakori mosakodás esetén is. Használatát követően a bőr sima és lágy érzetű lesz, visszanyeri nyugalmát.

Eucerin pH5_Waschlotion

Az 53%-ban természetes olajat és dexpanthenolt tartalmazó Eucerin pH5 öko-utántöltős olajtusfürdő gyengéden tisztít, megvédi az érzékeny bőrt a kiszáradástól. Az ápoló hatású olajtusfürdő kíméli a bőr mikrobiomját, használatát követőn bőrünk sima, lágy érzetű lesz, és a pH-értéke stabilizálódik.

Eucerin pH5_Soft_Shower

Az érzékeny bőr problémája mellett az Eucerin a klímaváltozással járó környezetvédelmi kihívásokat is a vállára vette, s a fenntarthatóbb jövő érdekében újragondolta a termékeinek előállítását, gyártását és csomagolását. A fenntarthatóság felé vezető útján nagy előrelépés volt, amikor sikerült az Eucerin pH5 termékcsaládjának a formuláit, csomagolást egyaránt továbbfejlesztenie. Ezáltal minden pH5 formula 100%-ban mikroműanyag-mentes, így a termékeik nemcsak a bőrhöz gyengédek, hanem a környezethez is. Átlátszó flakonjaik 99%-ban újrahasznosított PET-ből készülnek (kivéve a címkét és a kupakot), valamint 400 ml-es utántöltő tasakjai 65%-kal csökkentik a műanyagfelhasználást, így 41.2%-kal redukálja a CO2e-kibocsátást. Ezenfelül a termékcsaládban a 100%-ban klímasemlegesített utántöltőket és RPET flakonokat is megtalálhatjuk.

www.ph5.hu

Kapcsolódó bejegyzések