Hallottál már a masszázsgyertyáról?

2017 június 20.
Hallottál már a masszázsgyertyáról? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogyan lehet egy gyertyát masszírozásra használni? Sokáig én se tudtam, ám nemrég közelebbről is megismerhettem a Barilent masszázsgyertyákat, így megosztom veletek a tapasztalataimat.

A masszázsgyertyák egy fém tengelyben érkeztek, nem véletlenül: fontos, hogy biztonságosan meg lehessen fogni. A használata egyszerű: masszázs előtt 15-20 perccel meg kell gyújtani a kanócot, majd ha elegendő krémes olaj feloldódott, akkor a láng elfújása után már alkalmazhatjuk is. Pár másodperc után vagy a tenyerünkbe, vagy egyből a masszírozandó bőrre öntjük. Ezután már úgy működik, mint egy hagyományos olaj – könnyedén eldolgozhatjuk.

Barilent-masszazsgyertya-010-small

Miért szerethetjük?

Ez az új, magyar fejlesztés teljesen vegán naturkozmetikum, amely magában hordozza a gyertya nyugtató hangulatát, a masszírozás pihentető jellegét, ráadásul a kellemes illatán keresztül az aromaterápia hatását is élvezhetjük. Szójaviasz tartalmának köszönhetően a masszázsgyertya olvadáspontja alacsony, így meleg tapintású (nem forró!), jól kenhető olajjá olvad, ami masszírozás hatására néhány percen belül maradéktalanul beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után olajos érzést vagy viaszdarabkákat.

Érdekessége, hogy kihűlést követően visszaszilárdul, így bármikor magunkkal is vihetjük. Ha ódzkodnánk a nyílt lángtól, akkor hidegen is használhatjuk. Ebben az esetben mint egy hagyományos testápolót tudjuk felkenni a bőrünkre.

Barilent-masszazsgyertya Barilent-masszazsgyertya

Kapcsolódó bejegyzések