Éjszakai feltöltődés az arcbőr számára

Ha vágytál már egy olyan krémre, ami egyszerre egyesíti az éjszakai krémek tápláló hatását a hialuron ráncfeltöltő képességével, akkor az Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém megadja ezt.

Erős formula a bőröregedés legelső jelei ellen

Az életkor előrehaladtával a bőr saját hialuronsav tartalma csökken, a dermiszben és az epidermiszben elkezdenek megjelenni az első finom ráncok. Az új Hyaluron-Filler ráncfeltöltő, hidratáló éjszakai arckrém több olyan összetevőt tartalmaz, amelyek késleltetik kialakulásukat, illetve feltöltik a már meglévő barázdákat. A formula kétféle hialuronsavat tartalmaz, amelyek segítenek a bőr hidratáltságát fenntartani akár 72 órán keresztül: a magas molekulájú hialuronsav megköti a nedvességet, míg az alacsony molekulájú hialuronsav mélyebbre hatol, hogy megakadályozza a ráncok kialakulását.

INT_EN_ECN_220005_s_Hyaluron_Filler_Moisture_Booster_Night_03_2022_SV_v3-Screen

Glicerinnel kombinálva nagyon magas hidratáltságot biztosít és jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát. A B5 Provitamin aktívan regenerál és erősít az éjszaka folyamán, míg az E-vitamin véd az oxidatív stresszel szemben. Az eredmény: a bőr reggelre friss, egészséges és intenzíven hidratált. Gél állagú textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok alapján minden bőrtípus számára megfelelő, beleértve az érzékeny bőrt is.

Kapcsolódó bejegyzések