Csapj le az egyedülálló Tipton Tame Impala inspirálta keretek egyikére

2023 március 7.
Csapj le az egyedülálló Tipton Tame Impala inspirálta keretek egyikére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ausztrál együttes negyedik stúdióalbuma, a The Slow Rush inspirálta azt az 5 modellt, amelyekből a Tipton Eyeworks bemutatótermében mindössze csak egy-egy darab elérhető. Így még most szólunk, hogy sietnie kell annak, aki azt szeretné, hogy olyan kerete legyen, amilyen biztos, hogy senki másnak nincsen.

A Slow Rush limitált kollekció 5 modellje az album megjelenésének évfordulója alkalmából készült. A többszörösen díjnyertes pszichedelikus pop album által inspirált kereteket egyedi off-white lemezből gyártották. Exkluzív design, amely a zenetörténet egy valódi darabját hordozza magában; időtlen és merész, kiemel a tömegből. A Pretender, az Esther, a Leon, a Joan és a Kaufmann Slow Rush keretekbe optikai és napszemüveglencse egyaránt illeszthető, így egy minden szempontból egyedi és rád szabott szemüveg lehet a tied a Tipton Eyeworks showroomjában.

Tipton Eyeworks Slow Rush Joan Tipton Eyeworks Slow Rush Kaufmann_edited

A Tipton Eyeworks szemüvegeit mindig is a zene ihlette – a keretek stílusában és az alapanyagokban egyaránt. Az vinyl lemezből készülő szemüvegkereteket olyan legendás előadók inspirálják, mint a Tame Impala, az AC/DC vagy Miles Davis. A Tipton Eyeworks már több mint 10 éve működik együtt a Sziget fesztivállal, amelynek keretében a fesztivál headlinereinek készítenek minden évben egyedi, személyre szabott szemüveget. Így készült az első Slow Rush modell is 2022 nyarán az együttes frontembere, Kevin Parker számára.

Tipton Eyeworks Slow Rush Esther_edited

Ha szeretnéd kiválasztani saját Slow Rush szemüvegedet, látogass el a Tipton Eyeworks Erkel utcai bemutatótermébe!

Kapcsolódó bejegyzések