Itt a Reserved HOME kollekciója

2023 március 7.
Itt a Reserved HOME kollekciója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ugyan még csak néhány napja elérhető a Reserved Home kollekciója, máris nagy az érdeklődés. A márka olyan megoldásokat kínál, amely otthonunk minden lakberendezési igényeit kielégíti, a konyhától kezdve egészen a hálószobáig a homewear termékeket is beleértve.

Klasszikus elegancia

A Reserved Home megalkotásakor a cél nem is lehetett más, mint a tökéletes esztétikai összhang és állandóság. A klasszikus vonal univerzális megoldásokat kínál a modern otthonok számára: a termékek könnyen kiegészítenek bármilyen stílusú enteriőrt. Időtlen javaslatok a bézs és a szürke semleges árnyalataiban, a vieux rose diszkrét jelenlétével. A kiváló minőségű anyagokból készült tárgyak között konyhai és dekorációs termékek, textíliák, bársonyból készült díszpárnák, halszálka mintás takarók, valamint nagyon magas GSM minőségű törölközők, fürdőköpenyek és fürdőszobai szőnyegek is megtalálhatóak.

Igazi különlegességgel is találkozunk a termék kínálatban: a kollekció részét képzik Lengyelországban, a Lubiana gyárban készült kerámia áruk, illetve az étkező kiegészítői között szerepelnek a több mint százéves hagyományokkal rendelkező lengyelországi Krosno üveggyárban készült poharak is. A klasszikus termékcsalád továbbá márványból készült termékeket is magában foglal, mint például lámpákat, virágcserepeket, vágódeszkákat és gyertyatartókat.

Skandinávia és Japán találkozása

A minimalista vonalban a rendezettség letisztult, funkcionális formát kapott. A termékek praktikus semleges színvilágúak, és olyan természetes anyagokat alkalmaznak, mint a pamut, a bambusz, az akácfa, a pala és a travertin. A textúrák jelentős hangsúlyozása – gofriszövet és muszlin formájában – tökéletesen bemutatja a minimalista trendek gondolatát, amely a skandináv nyersességet és a japán gyakorlatiasságot ötvözi. A kollekció alapját a szürke és a bézs árnyalatai alkotják durva, textúrált és organikus formában, finom zölddel, valamint a fa szabálytalan és meleg jegyeivel kiegészítve.

04_00_ReHome_minimalistic_edited

Nosztalgius darabok

A harmadik kategória, a romantikus, egy olyan stílus, amely a meleg, hangulatos belső terekre összpontosít. Romantikus és rusztikus elemeket tartalmaz, termékei nosztalgikus hangulatot ébresztenek bennünk és a kézművességre az alapja, éppen ezért otthonossággal és melegséggel tölti meg a belső tereket. A kék, a pasztell rózsaszín és a zsályazöld gyengéd árnyalatai, a botanikus, virágos minták, hímzett részletek és kötött textúrák díszítik a párnákat, asztalterítőket és ágyneműket. Ezekhez hagyományos formájú mázas kerámia edények társulnak; ezzel szemben a lámpák modernek és organikus stílusban készültek. A konyhát drótból és fából készült gyümölcskosarak, praktikus akácfából készült vágódeszkák vagy tárolóedények, a fürdőszobába pedig színes üvegből készült szappantartók és fogkefetartók készültek.

00_ReHome_Romantic_edited

A Reserved Home nemcsak a kivételes stílusokra, hanem a rendkívül hasznos megoldásokra, például a széles méretválaszték is összpontosít. Ez különösen fontos az ágyneműk esetében. A paplan- és párnahuzatok hat méretben kaphatók.

Kapcsolódó bejegyzések