Fontos a szép láb – ápold megfelelően!

2022 február 18.
Fontos a szép láb – ápold megfelelően! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A lábunk is megérdemli a figyelmet és a gondos ápolást. Az Eucerin UreaRepair PLUS termékei megoldást kínálnak a száraz bőr ápolására, ráadásul a termékcsalád egy új taggal bővül: az UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló hab gondoskodik róla, hogy a lábaink se maradjanak ki a szépségápolási rutinból!

Lábunkon a bőr többnyire sokkal vastagabb, mint testünk többi részén, de erről a területről sokszor elfeledkezünk hidratálás szempontjából, pedig lábunkat is minden nap aktívan használjuk. A száraz, durva, kirepedezett láb bőrének ápolására szolgáló UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló hab a bőrkeményedés, illetve a cipőnyomás helyén is kiválóan alkalmazható. Textúrája könnyű, ennek köszönhetően gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után, így akár a reggeli indulás előtt is használható. Megelőzi a további nedvességvesztést, regenerálja a száraz bőrt, allergénmentes illatanyaga nyugtató hatású. Formulája 10% Ureát, Dexpanthenolt és Decanediolt  tartalmaz, gazdagon hidratáló összetevői révén cukorbetegek és psoriasisban szenvedők számára is ideális kiegészítő kezelésként.

Thomas Sabo

Eucerin tipp: A teljeskörű lábápolási rutinért készíts lábfürdőt, ezt követheti egy pihentető lábmasszázs, majd koronázd meg az élményt a termékcsalád legújabb tagjával a puha és hidratált lábakért!

Kapcsolódó bejegyzések