E N I H O R N 2019 NYÁR – DOWNTOWN BREEZE

Az E N I H O R N 12. kollekciója, amely a DOWNTOWN BREEZE (Városi Szellő) elnevezést kapta, megidézi a nyári forró napokon annyira vágyott szellőt, az óceánok mellett ebben az időszakban kellemes pillanatokat teremtő hűvös levegőt. A tökéletes nyári feeling megéléséhez a naplementéket hívta segítségül.

A kollekció táskáinak és ruhadarabjainak színei kékek, mint a hűsítő víz színei, pirosak, mint a naplemente árnyalatai, homokszínűek és fehérek, melyek igazi pihentető hangulatot hoznak, így erősítve a nyári napok jókedvét.

ENIHORN 2019SS EH1

A darabok tervezésénél maradt az eddig is irányt adó gondolat – a márkánál már megszokott kényelmes, de abszolút nőies vonalak megteremtése, puha és bőrbarát textilekből, hullámzó, a mozgást követő, elegáns szabásvonalakkal.

ENIHORN 2019SS EH2

Az E N I H O R N továbbra is hű marad a „Viseld azt, amiben természetesen érzed magad!” érzéshez, melyet Diane Keaton színésznőtől kölcsönzött, akinek a stílusa a kényelem és a nőiesség elegye, és aki mindig természetesen és bájosan elegánsan jelenik meg már évtizedek óta.

ENIHORN 2019SS EH3

A DOWNTOWN BREEZE kollekcióban egyaránt megtaláljuk a nagy hőségben is laza viseletet adó ingruhákat, amelyeket épp úgy tudunk napközben, mint egy esti partin viselni. Megjelennek a rövidnadrágok, a laza overálok, a jól szabott topok, a lezser ingruhák, amelyek egész nyáron egymással is jól párosíthatóak.

ENIHORN 2019SS EH4

A ruhakollekció darabjai a BEE ENIHORN címkét kapták, így az új kollekció kedvezőbb árfekvéssel érhető el, ugyanakkor a már megszokott E N I H O R N színvonalat hozza az anyagok és a kivitelezés magas minősége.

ENIHORN 2019SS EH5

NÉVJEGY:

Horn Enikő 2013-ban indította el első kollekcióját, különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőr- és textilalapanyagokat használ, melyekből budapesti műhelyében készíti el a könnyed eleganciájú E N I H O R N darabokat és bőrtáskáit.

ENIHORN 2019SS EH7 ENIHORN 2019SS EH6 IMG_3391 IMG_2850

E N I H O R N: 1065 Budapest, Izabella utca 45. / www.enihorn.com / facebook.com/enihorn / instagram.com/enihorn / +36703830384

Fotó kredit: Táska: ENIHORN /Ruha: ENIHORN / Napszemüveg: TIPTON /Ékszer: Anh Tuan / Erdész Galéria és Design, Szentendre / Cipő: Mandragora Design / Fotó: Magyar Sára /Modell: Nemcsics Dorina / Makeup: Toldi Orsolya /Haj: Cserhalmi A. Noémi

Kapcsolódó bejegyzések