A kaviár tudománya és a színek művészete

Tudomány vagy művészet? Ez a kérdés mindig felmerül, ha a művészek munkája és élete szóba kerül. Ők gyakorta olyan világban alkotnak, ahol a művészet és a tudomány együtt létezik, ahol a precizitás és a költészet, a kutatás és a kreativitás, a keresés és a megvalósítás fuzionál.

A La Prairie 30 évvel ezelőtt megalapozta vezető szerepét a luxus bőrápolás piacán azzal a merész választással, hogy kaviár összetevőket alkalmazott kreációiban. A folyamatos kutatások és a technológiai előrelépések lehetővé tették a La Prairie svájci tudósai számára, hogy megalkossák és tökéletesítsék a kaviár tudományát, ezáltal kínáljanak folyamatosan olyan termékeket, amelyek egyesítik magukban a kivételes feszesítő és lifting hatást, a páratlan hatékonyságot és a pazar textúrákat.

Skin Caviar Collection

Olyan módszert kerestek, amellyel a Skin Caviar Collection páratlan feszesítő és lifting hatása kiaknázható és meghosszabbítható. Az arc szépségét hangsúlyozó termékek innovatív és művészi megközelítésén keresztül tovább gondolták a kaviár tudományát, és egyesítették azt a pazar textúrájú alapozókkal és púderekkel.

A kaviár tudománya

A La Prairie a legjobb minőségű kaviárt szerzi be – amely gazdag tápanyagforrása a bőrnek – és annak kvintesszenciáját kinyerve páratlanul csodás készítményekben alkalmazza azt. A kaviár víz után most először mutatja be a tiszta kaviár kivonat használatát a Skin Caviar Complexion készítményekben.

La Prairie Skin Caviar Collection

A színek művészete

Az alapozáshoz való művészi hozzáállás eredményeként, melynél előtérben vannak a pazar textúrák és a tökéletes befejezés, a La Prairie technológiailag fejlett színpigmentek keverékét fejlesztette ki a Skin Caviar Complexion készítményeihez. Ezek mindegyikével építhető, személyre szabható színárnyalatot lehet létrehozni, amely az arc természetes szépségéből a maximumot hozza ki. A bőrhöz tökéletesen illeszkedő árnyalatok optimális palettája biztosítja, hogy ezek a finom textúrák hibátlanul felvihetők a bőrre, melyet selymes fátyolként borítanak, fokozva annak természetes színét és ragyogását.

La Prairie Skin Caviar Collection

Skin Caviar Powder Foundation SFP 15

A Skin Caviar Powder Foundation sokkal több, mint egy sminktermék. Az első púderalapozó, amely kaviár kivonatot tartalmaz az arc tökéletesítése érdekében. A Skin Caviar Powder Foundation, amely hibátlanul siklik a bőrön és egy, az arcszínt kiemelő selymes réteggel burkolja be azt, kezdetben olyannak tűnik, mint egy krémes bázis, ám végül kasmír puha befejezést ad.

7

A Skin Caviar Powder Foundation-ben a kaviár kivonat és a fejlett pigmentek keveréke egyesül, mindez egy pazar textúrájú alapozó formájában. Az SPF 15/PA+++ óvja a bőrt az UVA és UVB sugarak ellen, miközben a La Prairie exkluzív sejt komplexe tápanyagokat szolgáltat. Építhető és variálható fedése egész napra matt, mégis ragyogó, friss megjelenést kölcsönöz.

Skin Caviar Collection

A Skin Caviar Powder Foundation egy fényes króm és kobaltkék kompaktba ágyazva kerül forgalomba. Tökéletes négyzet alakú formája, mely könnyedén illeszkedik a tenyérbe, elegáns és meglepő. Kifinomult mozdulattal nyitható és két tükör, egy szokványos és egy nagyítós, foglal benne helyet.

Skin Caviar Loose Powder

A Skin Caviar Loose Powder egy kényeztető szépség rituálé pompás lezárása. Az első kaviár kivonatot tartalmazó porpúder az arc tökéletesítéséhez. A Skin Caviar Loose Powder gyengéden siklik a bőrön, beburkolva azt egy pehelykönnyű púder réteggel, így hibátlan véghatást eredményez.

6

A Skin Caviar Loose Powder-ben a kaviár kivonat és a fejlett pigmentek keveréke egyesül. Ezenfelül tartalmazza a La Prairie exkluzív sejt komplexét is, amely tápanyagként szolgál a bőr számára. A Skin Caviar Loose Powder páratlan bőrtökéletesítő hatással rendelkezik; fátyolszerű textúrája ragyogóvá teszi a bőrt, fixálja a sminket és egész napra fiatalos, természetes, matt befejezést biztosít.

Skin Caviar Collection

A Bauhaus esztétika letisztultságát idéző elegáns, kerek, kobaltkék tégelyben elhelyezett Skin Caviar Loose Powder innovatív tetővel van ellátva, hogy egy elegáns mozdulattal lehessen kinyitni. A perforált belső részt, típusát tekintve az első ilyen, egyedülálló zárszerkezettel látták el annak érdekében, hogy a finom púder a tégelyben maradjon, és csak használatkor lehessen kinyerni belőle a kellő mennyiséget. A nagy tégely mellé egy utazó méretű, kisebb tégelyt is helyeztek, mely könnyedén utántölthető és táskában hordható a smink napközbeni felfrissítéséhez.

Kapcsolódó bejegyzések