Egyedülálló és különleges élmény a Belodore-ban – bemutatkoztak a Nishane X kollekció illatai

A niche parfümök világát csak az utóbbi években kezdtem el felfedezni, így óriási érdeklődéssel és kiváncsisággal vettem részt a tegnap este megrendezésre kerülő eseményen a Belodore parfümházban, ahol egy igen izgalmas török parfümmárka, a Nishane mutatta be 10 éves jubileumi illatait. Tekintsetek be Ti is ebbe a különlegesen illatos világba!

Már a helyszín is magával ragadó, az Andrássy úton található, 270 négyzetméteres üzletben a világ vezető niche illatházainak luxusparfümjeit találjuk, egytől-egyig egyedi, innovatív, kiváló minőségű összetevőkből álló illatkompozíció.

TTP04334

TTP04180

A NISHANE az első és egyetlen isztambuli székhelyű, hiánypótló niche parfümház, amelyet a művészi parfümkészítés iránti kivételes szemlélete tesz egyedülállóvá. Ez könnyen tetten érhető az illatkreációk egyediségében. A NISHANE-t a hagyomány, a modern látásmód és Isztambul kozmopolita struktúrája inspirálta, amely oly sokrétű civilizációt foglal magában.

TTP04147

A NISHANE márka 10. évfordulóját stílusosan öt legkeresettebb, ikonikus illatának új kiadásával ünnepli. A kollekció a világszerte legnépszerűbb NISHANE illatokból áll, friss csavarral: összetételük elismert parfümőrök közreműködésével újult meg. A kollekció tagjai: Hacivat X, Hundred Silent Ways X, Wulong Cha X, Fan your Flames X és az Ani X.

TTP04077

Az est folyamán elsőkként illatolhattuk meg az új parfüm kreációkat, majd a vendégek köszöntését követően Miloš Milutinović, a DP Lux Group vezérigazgatója (a DP Lux Group a Belodore parfüméria-lánc tulajdonosa) és Senem Yazak, a Nishane Globális Márkaigazgatója bevezetett minket a Nishane történetébe. A Belodore zászlóshajó üzletének különleges környezetében, kifejezetten erre az alkalomra berendezett teremben ismerhettük meg az öt kiváló illatot. De vajon milyenek ezek is a niche illatok?

TTP04793

TTP04543

A NISHANE X KOLLEKCIÓ

Az első NISHANE kollekció részeként, melyet 2015-ben mutattak be, a WULONG CHA hatalmas rajongótábort szerzett világszerte, köszönhetően annak a varázslatos utazásnak, amely viselőjét a távol-kelet nyugodt teakertjeibe vezeti, ahol az oolong tealevelek és a mediterrán füge finom jegyei lengik be a levegőt. Az eredeti WULONG CHA-t különösen a frissítő jegyek határozott ereje miatt szeretik. A WULONG CHA X-et azonban úgy tervezték, hogy virágokkal, nevezetesen a magnóliával tompítsa az eredeti formula élességét. Ez az illat a bergamott, narancs, mandarin és a yuzu pikáns citrusjegyeinek robbanásával nyit, elrepítve viselőjét a Földközi-tenger napsütötte partjaira. Ahogy az illat leülepszik, a magnólia, a kakukkfűolaj és a zöld tea szívjegyei varázslatot szőnek körénk, felidézve a teázással töltött idő nyugodt csendjét. Végül a pézsma és a füge alapjegyei meleg befejezést adnak ennek az illatnak, amely egész nap frissen és energiával telve tartja viselőjét.

Nishane X

“Tápláld az életed tüzét. Keresd azokat, akik éltetik a lángjaidat!” Ez a Rumi idézet ihlette a 2016-ban bevezetett FAN YOUR FLAMEST, mely hangsúlyozza az emberek azon vágyát, hogy olyan barátok vegyék körül őket, akik bátorítják őket, függetlenül attól, hogy mit akarnak kezdeni az életükkel. Az eredeti formula olyan jegyek kombinációját kínálja, amelyek meleg és hívogató légkört idéznek. Az új változat, a fás-gourmand FAN YOUR FLAMES X egyedi illat az egyedi személyiségeknek, melyet úgy terveztek, hogy az eredeti bestseller lángjait a trópusi ízek gyengéd érintésével lágyítsa. Fejjegyében rum, kókusz és masztika, szívjegyében dohány, répa, tonkabab és kakukkfű, alapjában pacsuli, cédrusfa és tölgymoha rejlik.

A HUNDRED SILENT WAYS mindig is a NISHANE 5 bestsellere közé tartozott világszerte. A HUNDRED SILENT WAYS X az eredeti (2016-ban megjelent) illat továbbfejlesztése, de új dimenzióval, eleganciával és gazdagsággal. A kompozíciót az a vágy inspirálta, hogy megőrizze az eredeti hangulatot, de bőrtónusok hozzáadásával, amelyek még kifinomultabb, elegánsabb jelleget kölcsönöznek az illatnak. Fenségesen magával ragadó, elegáns parfüm virágos, bőrös és gourmet jegyekkel. A mandarin és az őszibarack nyitó fejjegyei fokozatosan vezetnek át az illat szívéhez, amely gardéniából, íriszből, jázminból és körömvirágból áll. A vanília, a bőr és a pacsuli alapjegyei a befejezésben érzéki és melengető jelleget kölcsönöznek.

Nishane X_1

A HACIVAT X a NISHANE nemzetközi sikerének, a 2017-ben bemutatott HACIVAT-nak új értelmezése, tisztelegve a hagyományos árnyjáték előtt egy ciprus illat-struktúrával, amely eleganciát, szakértelmet és művészet iránti vonzalmat sugároz. Ez az illat az élet ünneplése, ananász és bergamott stimuláló jegyeivel, fás jegyekkel megalapozva. A felső jegyek az ízletes ananászból, fanyar bergamottból és fűszeres rózsaborsból állnak, amelyek egy frissítő lime, finom jázmin és narancsvirág szívjegyeibe vezetnek. Az alapjegyek közé tartozik az erdei pacsuli, a fás cédrusfa és Haiti vetiver.

Az ANI volt az első, amelyet 2019-ben az új “NO BOUNDARIES” téma keretében vezettek be. A kollekció célja az volt, hogy megszüntesse az emberek között húzódó érzelmi határokat. Az illat azonnal világsiker lett, gyakran emlegetik a valaha volt legjobb vaníliás illatként. Az ANI X-szel a NISHANE az ANI-val tett misztikus időutazást tovább kívánta fokozni, egy olyan illattal, mely egy ősi metropolisz előtt tiszteleg, amely ma a birodalmak hatalmának és az idő visszaforgathatatlanságának memetója. Az eredeti bestsellerhez hasonlóan az ANI X célja, hogy lebontsa a határokat, és képessé tegye viselőjét arra, hogy a romokból felépítse saját birodalmát. Az ANI X parfümöt úgy tervezték, hogy gazdagabb citrus-hullámmal nyíljon meg, mint az eredeti formula. Az új ANI X frissessége a jól ismert vanília kiválóságát megkoronázva kellemes meglepetés lesz a parfümrajongók számára.

Kapcsolódó bejegyzések