Az itt és most illata

2023 szeptember 12.
Az itt és most illata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Számtalan olyan helyzet van, amikor rájövünk: az itt és most számít. A s.Oliver új HERE AND NOW női és férfi illatai pont ilyenek: a pillanatnak szóló szerelmi vallomások.

Ezek az illatok arra ösztönöznek, hogy minden érzékünkkel élvezzük az életet, nyitott szemmel járjunk a mindennapokban, és tudatosan fogadjuk be mind az egyszerű, apró örömöket, mind az intenzív pillanatokat.

Mi alakítjuk saját életünket, mi hozzuk meg döntéseinket, így mi vagyunk felelősek a saját jóllétünkért is. Ehhez pedig hozzátartozik a saját illatunk kiválasztása, mely képvisel minket, mely rólunk mesél oly módon, hogy megmutatja, k Parfümjeinkkel kiemeljük személyiségünket, és kifejezésre juttatjuk énképünket. Az s.Oliver HERE AND NOW illatai dinamikus érzékiséggel és erővel lepnek meg, amelyek arra emlékeztetnek, hogy magabiztosan álljunk ki magunkért, és vágyaink szerint alakítsuk az életünket.

sOliver_Here and Now_Women_EDT_50ml_Flacon_Box2_edited

Az s.Oliver HERE AND NOW női illata a bátorságról, erőről, elszántságról és önazonosságról szól. A nőies kompozíció a körte lédús jegyeivel és egy adag színpompás fekete ribizlivel nyit. A szívjegy a narancsvirág, a frézia és a rózsa ragyogó virágcsokrát tárja elénk. A krémes vaníliával keveredő pézsmás jegyek erős, markáns karaktert kölcsönöznek az illatnak.

sOliver_Here and Now_Men_EDT_50ml_Flacon_Box2_edited

Az s.Oliver HERE AND NOW férfi illata a személyiség magabiztos és erőteljes vonásait hangsúlyozza. A férfias kompozíció aromásan illatozó bergamottal nyit, amelyet a borókabogyó és a kardamom elegáns fűszeres akkordja erősít fel. A levendula és a geránium élénkséget kölcsönöz, és izgalmas kontrasztot alkot a meleg jegyekből álló, erős és mohás alapillattal.

Kapcsolódó bejegyzések