A rózsaszín az erő szimbóluma – mindenki számára!

2023 szeptember 12.
A rózsaszín az erő szimbóluma – mindenki számára! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A LUSH az elmúlt időszakban kiváló kooperációkat hozott létre, melynek következő lépcsőfoka a MATTEL-lel közös Barbie kollekció piacra dobása lett. Mint vallják, nemcsak a rózsaszín szín iránti lelkesedés, de az úttörő gondolatok és tettek is közös bennük, mi pedig nagy örömmel fogadjuk ezeket a pompás kozmetikai termékeket!

Nem véletlen a közös kollekció, hiszen Barbie™ csakis a legjobbal elégszik meg, ha a szépségápolási rutinjáról van szó. Szerencsére a Lush is úttörő a friss, kézzel készült, erőszakmentes és minimális csomagolást alkalmazó kozmetikumok területén. A Lush vezetőségében számos erős nő található. Egyikük a cég társalapítója, Mo Constantine, aki 1989- ben egy kerti fészerben feltalálta a világhírű fürdőbombát, melyből mára másodpercenként eladnak egyet!

Barbie Bath fürdőbomba
Barbie Bath fürdőbomba

A Barbie™ x Lush kollekció kozmetikai termékek teljes tárházát tartalmazza, melyek mind Barbie™ ikonikus rózsaszínjében pompáznak, az erő, a bátorság szimbólumaként újraértelmezve a színt.

“Az, hogy egy olyan ikonnal dolgozhatunk, mint Barbie™, egy valóra vált álom a Lush számára. Barbie™ folyton a korlátokat feszegeti, és nem hagyja, hogy bárki is alábecsülje a képességeit. Elképzeltük, miből állna Barbie™ szépségápolási rutinja, és ennek megfelelően alkottuk meg az új kollekciót. Ezek a termékek azoknak készültek, akik a rózsaszín erejét ünneplik!” – mondta Melody Morton, a Lush kreatív koncepcióért felelős igazgatója.

Barbie_x_lush_barbie_dream_sugar_scrub
Barbie Dream cukros testradír

A Lush célja, hogy minden körülmények között a legfrissebb kozmetikumokat és a tökéletes hulladékmentes vásárlási élményt nyújtsa vásárlóinak. A Barbie™ x Lush kollekció kézzel készült termékekből áll, melyek a legkiválóbb összetevőket tartalmazzák, így még élőbbé, Lush-abbá teszik a világot. A gyűjteményben „pucér”, azaz csomagolásmentes termékek is helyet kaptak, a szappanoktól a fürdőbombákon keresztül a habfürdőkig.

Barbie_x_lush_Barbie_perfume_heros
Barbie x Lush parfüm

A Lush iparági szinten is vezető szerepet tölt be a felesleges csomagolás elleni küzdelemben. Számos olyan terméket forgalmaz, melyek egyáltalán nem igényelnek csomagolóanyagot. Azon termékek, melyekhez mégis szükséges a csomagolás, a Lush Bring It Back nevű, zárt rendszerű újrahasznosítási programjának részévé válnak. A program során a vásárlók 1 dollár kedvezményt kapnak aznapi vásárlásuk értékéből, amennyiben visszaviszik az üzletbe a kiürült tégelyeket – öt üres fekete tégelyért pedig ingyen friss arcpakolás jár.

Barbie_x_lush_boom_box_soap
Barbie Boombox szappan

Kapcsolódó bejegyzések