C-Vitamin a köbön – A bőröd is imádni fogja!

Azt már tudjuk, hogy a C vitamin milyen fontos a szervezetünk számára, és minden bizonnyal az is nyilvánvaló, a bőrünk is meghálálja a C vitaminos gondoskodást. Nem véletlen, hogy az amerikai IMAGE Skincare egy egész termékcsaládot fejlesztett ki erre a vitaminra építve.

A Vital C termékcsalád tagjai voltak az első termékek, melyeket az IMAGE Skincare ügyvezetője és alapítója, Janna Ronert megalkotott. Janna évekig küzdött rozáceával, rengeteg bőrápoló terméket kipróbált, de egyik sem segített a problémáján. 2003-ban Janna saját kézbe vette az ügyet, és megalkotta a legnépszerűbb termékcsaládot, a Vital C-t, mely rövid időn belül a márka  egyik legkedveltebb brandje lett. Csodás illatával, kellemes állagával és látványos hatásával azonnal megkedvelteti magát az egész termékcsaláddal.

A Vital C terméksor ideálisan ápolja a száraz és dehidratált, rozáceára hajlamos vagy a környezeti ártalmak miatt érzékennyé vált bőrt. A termékek a C-Vitamin háromféle ultra hatékony formáját tartalmazzák. A növényi hatóanyagok gazdag koktélja nyugtatja és egészségessé varázsolja a bőrt. A terméksor magas antioxidáns tartalmánál fogva átfogó védelmet és táplálást nyújt.

image-skincare-vital-c-water-burst-mood

Ebben az évben újdonságok láttak napvilágot, amelyek még teljesebbé teszik a teljes körű C vitaminos kényeztetést. Az Image Skincare Vital C Hydrating Water Burst egyfajta szomjoltó, amely a száraz vagy fáradt érzetű bőrt folyamatosan frissen tartja. A felvitelt követően antioxidánsok, hialuronsav, vitaminok és peptidek özönvizét bocsátja a bőrre, hogy kirobbanóan fiatalos, ragyogó, egészséges bőrképről gondoskodjon.

Image-skincare-VITAL-C-hydrating-overnight-masque

Az Image Skincare Vital C Hydrating Overnight Mask valójában egy luxus krém magas tartalmú ásványi komplex-szel, hematit és malachit összetevőkkel, melyek fokozzák a bőr tónusát, kisimítják és energizálják azt. Kék- és zöld alga kivonata természetes retinoid származékként tünteti el a finom ráncokat és tartja a bőrt hidratáltan. Éjszakai használatra javasolt, így alvás közben eredményesen fejti ki hatását.

IMAGE-Skincare-2018

Az Image Skincare Vital C Hydrating Antioxidant ACE szérum többféle olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a bőr egészségéhez. Koncentrált eszencia a bőrnek, hiszen A-, C- és E-vitaminnal, erős antioxidáns eleggyel (többek közt zöld teával és echináceával) csökkenti az öregedés jeleit, a finom ráncokat és a bőr szárazságát. Medveszőlő kivonattal természetes módon segíti a bőr ragyogását. Az egészséges bőr számára nélkülözhetetlen, esszenciális aminosavak elegyét tartalmazza. Tökéletes napi használatra, a bőr wellness érzetének fokozására. Láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, támogatja a kollagént, antioxidáns védelemről gondoskodik.

Kapcsolódó bejegyzések