Bazsarózsás kölnivíz a 4711 Acqua Colognia illatportfóliójában

2023 június 18.
Bazsarózsás kölnivíz a 4711 Acqua Colognia illatportfóliójában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A nőiesség lenyűgöző dimenziói határtalannak tűnnek, mert a nőknek nem kell választaniuk – bármi lehet belőlük, amit csak akarnak! A virágos-fás 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood illat épp ilyen varázslatosan ötvöz két ellentétes összetevőt, a „királynő vagy” mottó jegyében kiemelve a női kisugárzást. A kényeztető hatású, érzéki illat és a hozzá tartozó ápoló termékek a természet erejével kölcsönöznek varázslatos nőiességet.

Varázslatos kölnivizek

Különleges kölnivizek, amelyek élénkítenek, erősítenek, stimulálnak és nyugtatnak – ez a 4711 Acqua Colonia illatcsalád ígérete. A kollekció új változata az első virágos kreáció, a 4711 Starfruit & White Flowers sikerére épít, ugyanakkor fás jegyeivel elkülönül az eddigi illatportfóliótól – virágos-fás változatosságról gondoskodva az Acqua Colonia illatprofiljában.

4711_AcquaColonia_Peony_Sandalwood_MoodBild_2_edited

Az új 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood kreáció egyedülálló, nőies illatkreáció, amely 7%-os illóolaj-tartalmával kényezteti az érzékeket: a bazsarózsa finom jegyei találkoznak a nemes szantálfa lágy, fás textúrájával. Ez a viselőjéhez hasonlóan ellentétekkel teli, kényeztető kreáció hangsúlyozza a női kisugárzást, és a fás, texturált jegyekkel ötvözve váratlan fordulatot hoz!

4711_AcquaColonia_Peony_Sandalwood_MoodBild_7_edited

Kapcsolódó bejegyzések