Maradj fókuszált. Maradj hű.

Ezt az üzenetet közvetíti a 4711 Acqua Colognia Yuzu & Cedarwood új alkotása, mely összpontosító hatásának köszönhetően az alapvető dolgokra irányítja figyelmünket. A természet különböző jellemvonásai a kontrasztos összhang révén céltudatosan a jelenbe hoznak minket.

Egy lehetőségekkel és kihívásokkal teli világban a bőség és a változás mindennap próbára teszik a figyelmünket. Ezért igazán fontos, hogy tudatosan visszataláljunk a saját utunkra, a saját prioritásainkra és céljainkra. A 4711 Acqua Colognia Yuzu & Cedarwood citrusos-fás illatú unisex parfüm és a hozzá tartozó Aroma Shower Gel markáns frissességet árasztanak a tiszta fej érdekében.

Acqua Colonia_Yuzu_Cedarwood 2

Az illat és fókuszáló hatása

Két különleges, egymással kombinált kontrasztos fő összetevő révén bontakoznak ki a Cologne-kreációk jótékony hatásai. Az új Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood illat a frissítő yuzu-nuanszok és a fás cédrusfa-akkordok együttesével ragadja meg a citrusos-fás illatok nemzetközi népszerűségét. Angéline Leporini parfümőr egy olyan illatot alkotott, amelynek különleges kombinációja egyedi frissességével visszahoz minket a pillanatba. A yuzu frissítő jegyei, párosítva a nemes cédrusfa gyantás-száraz nuanszaival, fókuszáló hatással bírnak. A friss és élénk illat stimulálja tudatunkat, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni külső hatások által.

Acqua Colonia_Yuzu_Cedarwood 1

Yuzu – Egy kis japán citrusgyümölcs, amely szilárdan megalapozta helyét a parfümök világában. A könnyed frissesség, a lágy édesség és a kesernyés jegyek kombinációja nagyon összetetté teszi az illatjegyét, és pezsgő, friss jegyeket hoz magával. A yuzu, akárcsak sok más citrusillat, különösen jól harmonizál a fás jegyekkel.

CedarwoodCédrusfa illatát a száraz, zöld és gyantás jegyek jellemzik, amelyek markáns, hosszan tartó karaktert adnak az illatoknak. A cédrusfa fajtájától függően sötét és fűszeres jellemvonások is hozzáadódhatnak. A cédrusolajat a testre és lélekre gyakorolt kiegyensúlyozó hatása miatt értékelik.

Kapcsolódó bejegyzések