Fiatal magyar divattervező munkája az Auchan európai ünnepi kollekciójában

2018 december 12.
Fiatal magyar divattervező munkája az Auchan európai ünnepi kollekciójában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy magyar divatiskola tanulójának tervezése is bekerült az Auchan európai alkalmi kapszulakollekciójába. Az áruházlánc pályázati felhívásában arra kértek több neves művészeti intézet diákjait, hogy tervezzenek az ünnepi hangulathoz illeszkedő ruhadarabokat. A legjobb szettek az áruházlánc összes európai boltjában kaphatók decembertől.

Fiatal magyar divattervező munkája, egy igazán különleges blézer, nadrág és top is került abba az ünnepi kollekcióba, amelyet több európai ország divatiskoláinak tervezői álmodtak meg az Auchan számára. A magyar tervező Beregszászy-Nagy Alexandra munkáját az olaj és a víz találkozása ihlette. A Mod’Art divatiskola diákjának ruhadarabjai egyszerre vagányak és elegánsak, így a fiatalabbak és idősebbek is bátran viselhetik, akár már idén, a karácsonyi vagy a szilveszteri buliszett részeként.

Auchan_Inextenso_party_kapszula_kollekcio_teljes

„Büszkék vagyunk, hogy a széles nemzetközi mezőnyből egy magyar tervező kreatív, rendhagyó, ünnepi hangulatú munkája is a kollekció része lehet” – mondta Horváth Éva, az Auchan Retail Magyarország ruházati választékáért felelős vezetője. „Az Auchannál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy jó ügyeket támogassunk, és fiatal, feltörekvő tehetségeket karoljunk fel.”

A pályázatra megálmodott szetteket egy, a divatszakma nagy tekintélyű képviselőiből, újságírókból és trendteremtőkből álló nemzetközi zsűri bírálta el, majd közösségi média-szavazás döntött arról, hogy a legjobbnak ítélt tervezések közül mely ruhadarabok kerülhetnek be az Auchan Európában kínált ünnepi kollekciójába.

Auchan_Inextenso_unnepi_kapszula_kollekcio

Az Auchan karácsonyi szettjébe a magyar Beregszászy-Nagy Alexandra tervezte darabok mellett román és portugál tervezők alkotásai is bekerültek. A tavasszal az üzletekbe érkező sportkollekció pedig lengyel, francia, olasz és spanyol diákok nyertes ruháiból áll majd.

Kapcsolódó bejegyzések