A kor csak egy szám, mi döntjük el, mennyinek érezzük magunkat!

2019 május 30.
A kor csak egy szám, mi döntjük el, mennyinek érezzük magunkat! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Answear multibrand webáruház csapata egy rendhagyó kezdeményezésbe fogott: fotóstúdiójukba invitáltak édesanyákat és lányaikat. A fotósorozat célja az volt, hogy megörökítsék az anya és lánya közötti feltétel nélküli szeretetet és kötődést, de azt is be szerették volna bizonyítani, hogy kortól függetlenül, bárki jól érezheti magát a bőrében, lehet stílusos és nézhet ki gyönyörűen.

fashion_has_no_age

Nem számít mennyi vagy, a lényeg a pozitív hozzáállás és az életöröm – hiszen megjelenésünk sokszor szellemi állapotunkról is árulkodik. Nincs más dolgod, mint belevetni magad a divat és trendek körforgásába! Senki sem titlhatja meg, hogy divatos legyél, minden csak rajtad áll. Pasztell színű cipőbe bújnál? Leopárdmintás ruhát viselnél? Esetleg pólót húznál egy logós bomberdzsekivel? Tedd meg, hiszen az, hogy mások hogyan látnak téged, csakis rajtad múlik.

fashion_has_no_age

Hogyan nézz ki igazán jól az ötödik X felett is?

Persze létezik néhány kimondatlan szabály arra vonatkozóan, hogyan léphet egy idősebb hölgy stílusosan és emelt fővel a divat útjára. Először is, ne félj a modern, fiatalos kiegészítőktől, főleg azoktól, amik divatosak a szezonban. Sportcipő, állatminta, fonott kézitáska, bőrkabát és szandál – ezek mind a szövetségeseid és segítenek, hogy a legjobb formádat hozd. Élénk pasztell színekbe bújni is megéri, főleg olyanokba, amik ragyogást adnak és kiemelik a bőrszíned. A minimalista, modern ékszerek – mint például a kifinomult medálok, kerek fülbevalók vagy letisztult karkötők – elengedhetetlen kellékei a tökéletes szettnek.

fashion_has_no_age

Kapcsolódó bejegyzések