A tusolás luxusa – Ismerd meg az Abura kényeztetését!

Azok számára, akik szeretik a natúr kozmetikai termékeket, ám még nem találták meg kedvenc tusfürdő családjukat, van egy jó hírem. Rátaláltam az ABURA termékcsaládra, amely nem csak szép, és a bőrünk számára kellemes és jó, de még ráadásul magyar fejlesztés is.

IMG_20160901_075109670

Már egy ideje sorra mutatom be a magyar szépségápolási termékeket gyártó cégeket, fejlesztőket, mert azt látom, nem kell messzire menni ahhoz, hogy olyan, magas minőséget képviselő termékekre találjunk, amelyek felveszik a versenyt a nemzetközi kínálattal. Továbbra is hiszek abban, hogy kellő figyelem és tudatosság mellett a magyar kozmetikai piacot vissza lehet hozni arra a megbecsült és elismert szinte, amely egykoron jellemezte. Éppen ezért nagyon drukkolok minden olyan hazai vállalkozásnak, amely meg meri lépni, hogy jót és szépet adjon az embereknek, még akkor is, ha nehéz a multikkal versenyezni.

Berta Gabriella, az ABURA tusfürdőcsalád készítője két évvel ezelőtt kezdett el natúr tusfürdők fejlesztésével foglalkozni. Egy családi vállalkozás keretén belül született meg az az ötlet, hogy legyen a piacon egy olyan natúr termékcsalád is, amely teljes mértékben a bőr védelméért van. Ahogy legtöbb esetben, ő is családi indíttatás hatására fejlesztette ki a Contact és a Motion tusfürdőket. Fertőtlenítő hatású illóolajokkal és nagy mennyiségű mentollal készülnek, így nem csak felfrissülést hoznak, de a bőrfertőzésekkel is hatékonyan veszik fel a harcot.

IMG_20160901_074745346

A DEWIN termékcsalád ezzel szemben a mindennapokat teszi szebbé, boldogabbá. Már a csomagolás is önmagáért beszél: kifinomult és elegáns megjelenése előre bizalmat szavaz a termékeknek, ám a bennük megtalálható különleges összetevők is igazán megnyerőek. Ilyen például a Silky Grass tusolóban található frissen préselt búzafűlé, vagy a tihanyi levendulamezőket idéző Lavender Flowers. A belga csokoládé felhasználásával megalkotott Dark Orange tusoló személyes kedvencem. Olyan, mintha egy tábla csokoládét majszolnék el, miközben tisztálkodom. Persze nem mehetek el szó nélkül a Rose Petals mellett sem, amely rózsaszirom extraktummal készül.

IMG_20160901_074805039

Nem csupán a csomagolásban mutatkozik meg a márka professzionalitása, de ez a termékekben felhasznált illóanyagok eredetére is jellemző. Az illóolajokon kívül a termékek bőrápoló hatására is nagy hangsúlyt fektettek. Általános alapanyagként megtaláljuk bennük a shea-, kakaóvajat, a méhviaszt, aminek köszönhetően a tusolás után a legtöbb esetben nincs szükség már a krémezésre.

IMG_20160901_073829918 IMG_20160901_074105614

Egy hozzászószólás