A HOUSE ‘WE ARE MORE’ kampány a Z generációról, az érzéseikről és problémáikról szól

2022 október 18.
A HOUSE ‘WE ARE MORE’ kampány a Z generációról, az érzéseikről és problémáikról szól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A House idei őszi kampánya egy szakításon áteső pár története. Vagy talán csak egy veszekedésről szól? Két nézőpont, két különböző problémakezelési mód. Egy dolog közös bennük: a WE ARE MORE szlogen, amely mind a lány-, mind a fiúcsapat esetében azt mutatja, hogy az erő a közösségben rejlik. Együtt többet jelentünk – nemcsak a jó pillanatokban, hanem a rosszabbakban is.

“A divat nem csak a nagyszerű formatervezésről, a trendekhez való illeszkedésről, a slágertermékekről szól. A divat mindenekelőtt lehetőség arra, hogy kifejezd magad és az érzelmeidet. Bármilyenek is legyenek ezek. Már a kreatív koncepció kidolgozásának szakaszában ez volt az elképzelésünk a videó kapcsán Julia Rogowskával, akivel közösen valósítottuk meg ezt a projektet” – mondja Alicja Małejki, marketing koordinátor, a koncepció kidolgozásának folyamatáról.

A Papaya Films-szel közös munka eredménye egy olyan videó, amely két világot ötvöz: a valóság és a fantázia határán lévő világot. A természethez közelebbi és a teljesen urbánus világot. Azt, amelyben Hania támogatásáról a lánybandája gondoskodik, és azt, amelyben Kasper a haverjai támogatását élvezi. Az ő képeik egyaránt megjelennek a filmben és a Zuza Krajewska által készített fotókon.

2

“Egy érzelmes történetet akartam, amely egy szakításról, ugyanakkor a barátok által nyújtott támogatásról is szól. A valóság itt keveredik az álmokkal, ahogy ez az emlékeknél is történik, amelyek néha elmosódnak és változnak” – teszi hozzá Julia Rogowska rendező.

Gombás grafika, virágos nyomat, egy zöld béka képe – a House legújabb kollekciójának női vonalán, akárcsak a kampányban, fantáziatémák jelennek meg. Erős vonalú kockák, magas fűzős csizmák, meleg dzsekik és polárok vannak jelen, kiegészítőként pedig kis “plüss” kézitáskák, ékszerek gombás vagy epres motívumokkal, vagy akár karcosabb láncok és nadrágszíjak.

A férfi kollekcióban kontrasztos színblokkok és hegyi motívumok jelennek meg trendi városi stílusban. A nagyméretű kabát, a kockás ing alap, a kollekciót kiegészítő basic darabok színeiknek köszönhetően különleges megjelenést kölcsönöznek az outfitnek. Hangsúlyos a kombinációk szabadsága és a saját stílus keresésének lehetősége. Mint mindig, a House most is teret ad a divaton keresztül történő önkifejezésnek.

Kapcsolódó bejegyzések