Kávé? Tea? Ez is, az is, és egy falat Twix Bites!

2019 február 21.
Kávé? Tea? Ez is, az is, és egy falat Twix Bites! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Akár a kávét, akár a teát szereted, kínálj mellé Twix Bites-ot és nyerj egy utat Srí Lankára!

A forró italok fogyasztása napi rutinunk részét képezi, fejünkben pedig gyakran a jól megérdemelt pihenéshez, nyugodt pillanatokhoz és a jó társasághoz kötjük. Hát még ha egy darabka csoki vagy keksz is jár mellé…

Ha a forró italok a napod szerves részét is képezik, tedd a hangulatot még kellemesebbé egy kis Twix-szel. Mindegy, hogy kávédat otthon, munkahelyeden, barátaidnál tett látogatásod során vagy akár útközben kortyolod, a Twix Bites kényelmes, tasakos kiszerelésében minden helyzetben jó útitárs. A népszerű csokoládészeleteket apró falatokra osztották, így másokkal is megoszthatjuk – felesleges csomagolóanyag nélkül. Így mikor az édességen osztozunk, egyben a túlfogyasztás ellen is harcolunk.

Twix Bites_Chic_And_Charm

A legnehezebb döntés ilyenkor legfeljebb az, hogy a bal vagy a jobb Twix legyen-e a tiéd? Ha viszont inkább falatonként osztanád meg kedvenc csokidat, most ezt is megteheted, ha a Twix Bites csomagból kínálod meg barátaidat. Ha mázlid van, egy Srí Lanka-i utat is nyerhetsz. Tudj meg többet a www.twix.hu weboldalon!

A bal és a jobb Twix most egyesíti erőit más népszerű márkákkal, hogy minden kávé- és tea rajongó lehetőséget kapjon arra, hogy egy játéknak köszönhetően a nyertes ellátogathasson Srí Lankára, ahol a lehetősége lesz meglátogatni a tea- és kávéültetvényeket.

Twix Bites_heart

A versenyben való részvételért mindössze annyi a dolgod, hogy Twix, Snickers, Mars vagy M&M’s termékeket vásárolsz legalább 600 forint értékben 2019. február 18. és március 17. között. Regisztrálj a www.twix.hu oldalon blokkod egyedi azonosítójával (AP kódjával), majd tedd el alaposan a blokkot. Ezután várj, hogy kiderüljön, tiéd-e a napi nyeremény, ami egy két bögréből álló szett forró italjaid számára, a heti nyeremény, egy kávéfőző, vagy akár a jackpot, egy út a napos Srí Lankára.

Lifestyle fotó: Bujtor Berill Anna

Kapcsolódó bejegyzések