Samsung Z Style modellek a kifutón

Különleges, online kifutón mutatkozik be három népszerű hazai divatmárka és a Samsung a fenntarthatóság és tudatosság jegyében, mobiltelefonon tervezett, közös kollekciója. Az élő adásban a művészek Csalár Bence divatszakértőnek mesélnek majd az élményeikről és közösen mutatják be az elkészült darabokat.

A közel egyhónapos kihívás alatt a három magyar divatmárka alkotói a Galaxy Z Fold3 5G telefonok és az S Pen Fold Edition segítségével tervezték meg a Z Style kollekció egyedi darabjait. A márkák rajongói az Instagramon a színfalak mögé is bepillanthattak, ötleteikkel és reakcióikkal pedig a tervezés folyamatát is alakíthatták. A pulóver így kapott zöld árnyalatokat és kapucnit, de az Anna Amélie Studio Tote táska mintáit is a követők által küldött emojikból inspirálódva rajzolta meg a művész, a VYF sáljain pedig a rajongók kedvenc helyszíneinek koordinátái köszönnek vissza. A tervezési folyamat után az elkészült Z Style kollekciót élő műsorban, széles közönség előtt mutatják be, ahol Csalár Bence, műsorvezető beszélget majd a dizájnerekkel.

AnnaAmélie1_edited

A Samsung és a Kata Szegedi, az Anna Amélie és a VYF márkák közös bemutatójára a SamsungFacebook oldalán, 2021. október 28-án, 18 órától kerül sor. A beszélgetést egy külön az eseményre berendezett, látványos stúdióból közvetítik, ahol a tervezők a megosztják egymással és a nézőkkel a tapasztalataikat a környezet terhelését csökkentő alkotási módokról, a tudatosságról, a sokféleképpen hordható ruhákról vagy épp a többféle módon alkalmazható eszközök előnyéről a tervezés és a vállalkozásfejlesztés területén.

AnnaAmélie2_edited kataszegedi_edited VYF_edited

Az adás második felében a követők is bekapcsolódhatnak és kommentben tehetik fel kérdéseiket, amelyekre a tervezők és Bence élőben válaszolnak. A közvetítés azonban nem csak a gyönyörű kollekció és a művészek jelenléte miatt lesz izgalmas. A Samsung egy játékkal is készül az élesszemű követőknek, akik akár az egyik Z Style darabot is megnyerhetik. Az élő show alatt különböző számok jelennek majd meg a képernyőn, aki mindet észreveszi és az adás végén kommentben beküldi, megnyerheti a Kata Szegedi unisex pulcsit, a két VYF kendőt vagy az Anna Amélie táskát.

Kapcsolódó bejegyzések