Rita Ora fehérneműk a Tezenis kínálatában

2016 október 6.
Rita Ora fehérneműk a Tezenis kínálatában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rita Ora, a Tezenis 2015/16-os őszi/téli kollekciójának arca és a 2016-os nyár nagykövete, mostantól még szorosabb együttműködést ápol a márkával. A brit énekes-stílusikon már nemcsak modellje a márkának: egy exkluzív kollekció tervezőjeként tér vissza az új szezonban.

rita foto17

Jellegzetes kapszula kollekciójának megálmodása nagy kalandot jelentett Rita számára, aki egyéniségéhez igazán közelinek érzi a Tezenis-stílust. “Azonnal beleszerettem a Tezenis csapat energiájába, abba, hogy hangsúlyt fektetnek a divatirányzatokra, szabad szellemű alkotásokat hoznak létre, és a fiatalokba is, akikkel dolgoztam, nem beszélve az összetéveszthetetlen olasz stílusról. Ez az eddigi legnagyobb együttműködésem a Tezenis-szel, amely még teljesebbé teszi a márkával való kapcsolatomat. “

1

Hónapokig tartó munka és megbeszélések az olaszországi központi irodában, Veronában – Rita tele van ötletekkel … terveket, vázlatokat készít, közben zenét hallgat … mert  “Ehhez a kapszula kollekcióhoz a zene és a világ legexkluzívabb klubjainak hangulata adja az ihletet.” Ezek a darabok “Pontosan olyanok, amilyeneket egy koncertre vagy rendezvényre viselnék, és amiket mindenkinek hordania kellene a hétköznapokon vagy különleges alkalmakkor” – lelkesedik Rita. A 2016-os őszi/téli RitaOraXTezenis, a Calzedonia Cégcsoport első sztár által jegyzett kapszula kollekciója.

2

Ikonikus darabok és különleges tervezés, minden értelemben fantasztikus kiegészítők, amelyek exkluzív DJ szettek és életre szóló bulik hangulatát idézik fel. Hat darab a Tezenis Black Label védjegyével ellátva. Két fehérnemű szett bársony és csipke részletekkel, kötelező 2016-os téli darabok és egy body, amely áttetsző hatásával hódít. Mestermunka: egy csipkeköntös, fekete szatén szegéllyel, az elegáns, budoár megjelenés megtestesítője … ölelő, szexi, szeretettel készült … egyedi, akárcsak te!

Az „abszolút fekete” dress code-ja, a szatén, a csipke és a bársony közreműködésével. A legmenőbb alkalmakra szóló, limitált kollekció, amelyben “Minden darab egyedi, akárcsak Te.”

Szeretettel, Rita Ora.

Kapcsolódó bejegyzések