Maszkabál a essence-szel!

Az essence új “midnight masquerade” trendkiadásával egy rendkívüli álarcos bálra hív 2016 októberében. A termékek misztikus színei, mint a piros, fekete és levendula, titokzatos megjelenést kölcsönöznek.

Az est csillagai a két duo ombré ajakrúzs, a fólia-hatású szemhéjpúderek és a fekete szemhéjfesték alap, mely szemceruzaként is használható. A lélegzetelállító dísz maszk különösen titokzatos külsőt varázsol.

image008

Effect szemhéjpúder: A réz, éjkék és ibolya árnyalatú szemhéjpúderek alapja a fekete és a metal pigmentek, melyek innovatív fólia-hatást biztosítanak.

2in1 intenzivitást fokozó szemhéjfesték alap & füstös szemceruza: A toll formájú fekete szemhéjpúder alap egyszerre biztosít intenzivitást fokozó hatást és sötét árnyalatokat, valamint növeli a szemhéjfesték tartósságát.

1

Műszempillák: Ezek a denevér-szempillák biztosan extravagáns külsőt varázsolnak! Többször használható és tartalmazza a ragasztót.

Duo ombré lipstick: A trendi ombré hatásért keretezd ajkaidat a fekete ajakceruzával, majd töltsd fel a folyékony, matt textúrájú piros és sötétvörös színekkel.

the dark night rises

Folyékony bőr illuminator:  folyékony highlighter finoman csillámlóvá varázsolja az arcot és a testet.

Körömlakk: Igazi must-have az álarcos bálon a két piros árnyalatú, fél-matt, latex végeredményű lakk, akárcsak az éjkék és fekete multi-króm, csillogó hatású körömlakkok.

2

köröm & körömágybőr tetoválás. Ezeknek az izgalmas köröm és körömágybőr tetoválásoknak köszönhetően! A képecskék felhelyezése egyszerű és vízmentes – csak nyomd őket a körmödre!

Dísz maszk: A díszes stílusú, puha anyagból készült maszk minden lánynak titokzatos és drámai külsőt kölcsönöz. Minden arcformához illeszkedik.

from mask till dawn

Kapcsolódó bejegyzések