Magabiztosság és tudatosság Tóth Tamara kollekciójában

Tóth Tamarát nem véletlenül tartják a fiatal magyar tervezők egyik legjobbjának. Eklektikus stílusát gyorsan megszerették a divatkedvelők, és rajongói tábora egyre csak nő. Jelenleg Írországban kutat inspiráció után, és ott is készíti a következő, SS17 kollekcióját.

Tóth Tamara

A kollekció a márka eddigi talán legnőiesebb összeállítása, amit a tervező a készített az elmúlt öt év során. Egy igazi “femme fatale” irány született, mely a felnőtt, érett nőnek szól. Ez a kollekció véget vet az álmodozó, romantikus hatásnak, a tudatosság és a magabiztosság lép előtérbe, mind a kollekcióban, mind a márka életében is. „Az őszi kollekció a szezonnak megfelelően kicsit nehezebb, „sűrűbb” lett, talán kicsit színpadias is, sok selyemmel és bársonnyal.” – mondja a tervező.

Tóth Tamara

Teljes egészében azért nem tűntek el a már megszokott casual, kicsit maszkulin darabok, melyek miatt olyan sokan megszerették a márkát, de kevesebb hangsúlyt kaptak mint eddig. A kollekció domináns színei a fekete és a lazacrózsaszín. Az anyagok a velvet, pamut popelin, pamut futter, csipke, selyem és gyapjúvászon. A kollekció Augusztus végétől megrendelhető.

Tóth Tamara

Tóth Tamara

Tóth Tamara

Tóth Tamara

Tóth Tamara

Tóth Tamara

Fotós: Frank Mckenna, Make up: Aliona Golubeva, Modell: Jeany Macalima, Hair és styling: Tamara Toth

Tamara Toth summer sale pop-up eseményére augusztus 25-27., 13:00-20:00 között kerül sor. Cím: Andrássy út 17, 1. em., Berekai Art Studio