La Prairie kaviár újraalkotva

A La Prairie több mint 30 évvel ezelőtt a legpazarabb bőrápolók megalkotása során felfedte a világ számára a kaviár egyedülálló, bőrtápláló és regeneráló erejét, miközben létrehozta a formatervezés, a tudomány és a kényeztetés igazi remekművét.

Több évnyi kutatás után, mely páratlan kaviár szakértővé avatta a La Prairie-t, egy új készítmény született. Az újraalkotott Skin Caviar Luxe Cream kaviár Premierrel egy olyan hidratáló arcápoló, amely egyedülálló dimenzióját kínálja az érzéki élvezeteknek, valamint a még soha nem látott feszesítésnek és liftingelésnek.

A kaviár tudománya

Az 1987-es bevezetésével a La Prairie lehetővé tette a tengerek mélyéről kinyert kaviár kivonat addig elképzelhetetlen használatát, hogy a bőrt élettel töltse meg. A Skin Caviar kollekció több mint 30 év után is folyamatosan meglep bennünket, hiszen a kezdetektől fogva folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy kivételes feszesítést és megemelést biztosítson élenjáró hatékonysággal párosítva. A folyamatos kutatásoknak és új technológiai fejlesztéseknek köszönhetően megszületett a kaviár víz, ezt követően pedig a kaviár abszolútum. Most egy új korszak kezdődik a kaviár tudományában, a kaviár Premierrel.

la prairie_Skin Caviar Luxe Cream

A kényeztetés mesterműve

A La Prairie áttörő kaviár tudományának köszönhetően a természetes kaviár kivonat kiegészül kaviárszerű összetevőkkel. A kaviár Premier ennek a hihetetlen innovációnak az eredménye. A kaviár Premierrel a kaviár teljes potenciálját most először sikerült teljes mértékig kiaknázni, így növelve meg a hatékonyságát. A kaviár új formulájával újraalkotott Skin Caviar Luxe Cream semmihez sem fogható, látványos eredményt biztosít.

05_la prairie_Skin Caviar Luxe Cream

A La Prairie Exkluzív Sejt Komplexével kombinálva – mely élenjáró biotechnológiai kutatások eredményeként jött létre, hogy új életet és energiát biztosítson minden egyes sejt számára ott ahol a szépség születik – egy rendkívüli készítmény a legendás feszesítéshez és megemeléshez. A kaviár jótékony hatásai fokozódnak és megsokszorozódnak. A bőr igazi átalakuláson megy keresztül. Az arcvonások kontúrosabbá válnak, a bőr feszessége, tónusossága és rugalmassága javul.

Így használjuk

Két különböző textúrában tapasztalhatjuk meg a kaviár hatását: mind a Skin Caviar Luxe Cream-et, mind a Skin Caviar Luxe Cream Sheert újraalkották Caviar Premierrel. Alkalmazzuk reggel és este a tisztítás és tonizálás után, a Skin Caviar Essence-in-Lotion és a Skin Caviar Liquid Lift szérum felvitelét követően. Ha egy kis extra éjszakai kényeztetésre vágyunk, használjuk a Caviar Premierrel gazdagított és újra alkotott Skin Caviar Luxe Sleep Mask-ot.

la prairie_Skin Caviar Luxe Cream

A krém tisztaságának megőrzése érdekében a fényes spatula segítségével tegyünk fel kis mennyiséget az ujjbegyekre. Finoman vigyük fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, felfelé és kifelé irányuló simító mozdulatokkal. Nappalra a rituálé utolsó lépéseként alkalmazzuk a Skin Caviar Concealer ● Foundation SPF 15 vagy Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF 25/PA+++ alapozó valamelyikét a tökéletes megjelenés érdekében.

Kapcsolódó bejegyzések