könnyed laza kollekció csíkokkal és tweeddel

Megérkezett a Springfield tavaszi kollekciója, amelyben pasztellek, csíkok, virágok tűnnek meg, és tért hódít a tweed is, természetesen abszolút fiatalos stílusban. Gyertek, nézzetek körbe ti is az új kollekció kínálatában!

Bár már nagyon vártuk a hideg idő elvonulását, a tavasz szeszélyességével még arra int, hogy rétegesen öltözködjünk. Ám ebben a változékony időben már elővehetjük az új tavaszi szetteket, amelyekben érdemes a sportosat a romantikussal keverni, hogy egy igazán izgalmas összeállításunk lehessen.

Pasztell minden korosztálynak

A pasztell nem csak a cukorka színeket jelentheti, hanem a nude színeket is, amelyeket egymással is jól kombinálhatunk. Ráadásul ezek az árnyalatok nagyon jól mutatnak egy motoros dzseki vagy egy ballonkabát esetében is. Akár szabadidős tevékenységhez, akár irodai viselethez is választhatjuk a pasztell színeket, hiszen elegánssá és lezserré is varázsolhatjuk a megfelelő darabok kiválasztásával.

Springfield tavaszi kollekcio_ChicAndCharm

Springfield tavaszi kollekcio_ChicAndCharm

Minden csíknak legyen csíkja!

A csíkok minden bizonnyal ennek az évszaknak egy nagy kedvence lesz. Mert, ahogy eddig megszokhattuk, a tengerész stílus képviseletében szinte mindig megjelenik, ám most a nőiesebb darabok is becsíkozódtak. Gondoljunk akár szoknyákra, blézerekre, blúzokra – ezeken is csíkok jelennek meg. Számítsunk arra is, hogy sok esetben nem csak 2 színű, de multicolor összeállításokkal is találkozhatunk, amelyek elég színesek ahhoz, hogy pillanatok alatt jó kedvre derítsenek.

Springfield tavaszi kollekcio_ChicAndCharm

Springfield tavaszi kollekcio_ChicAndCharm

A klasszikus szövet, a tweed

Coco Chanel óta a tweed egyet jelent a hétköznapi eleganciával. És milyen izgalmas akkor, ha egy fiatalos márka építi be mindezt a kollekciójába! A Springfield tweed kisruhák vagy blézerek egyszerre letisztultak, mégis elegánsak, de éppen csak annyira, hogy egy átlagos hétköznapon is felvehessük. Érdemes ehhez az anyaghoz street fashion darabokat párosítani, mint egy egyszerű pamut pólót, vagy egy vászon tornacipőt.

Springfield tavaszi kollekcio_ChicAndCharm

Springfield tavaszi kollekcio_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések