Itt az első hazai, nőkhöz szóló videós podcast csatorna!

2018 április 10.
Itt az első hazai, nőkhöz szóló videós podcast csatorna! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Nők az útON az első hazai videós podcast csatorna, amelynek gondolatébresztő témái minket, tudatos nőket foglalkoztatnak. Olyan témákat dolgoz fel, mint a karrier, az énmárka, az önmegvalósítás, a motiváció, melyeket a mindennapi életben, de szakmai életünkben is hasznosíthatunk.

Mindannyian az utunkat keressük, amely néha kacskaringós és akadályokkal teli, hegyekkel-völgyekkel tarkított, máskor pedig színpompás tájakon át vezet. Minden héten más-más témáról folyik a beszélgetés egymás között, vagy egy meghívott szakértővel. Moderálás nélkül, őszintén, lelkesen, ítéletmentesen, és főleg kíváncsian.

Miért jó?

Mert olyan információkhoz jutsz, melyekkel fejlesztheted magadat, melyek átsegítenek egy nehézségen, vagy anélkül, hogy számítanál rá, olyan megoldásokhoz juttatnak, amelyekkel könnyűszerrel oldhatod meg a benned felmerült kérdéseket. Legnagyobb előnye, hogy bárhol, bármikor elérhető számodra.

Hogyan hallgathatod?

A Nők az útON műsorait akkor hallgatod és nézed meg, amikor akarod, mondjuk munkába menet a kocsiban, iskolába menet a metrón, esetleg este az ágyban. Több csatornán is jelen vannak, bárhova feliratkozhatsz és látni fogod, hogy melyikhez érkezett új rész, melyiket hallgattad/nézted már meg, melyiket töltötted le, és így tovább. Kényelmes, hasznos, önfejlesztő és szórakoztató időtöltés útközben.

Hol tudod követni az útjukat?

Egy kis podcast infó

2017-re több mint 112 millió, 12 évnél idősebb amerikai hallgatott már podcast adást, amelyből 67 millió havi, 47 millió pedig heti szinten fogyasztja a tartalmakat, és a számok évente 10-20%-kal nőnek. Jelenleg csak az iTunes-on 250 000 podcast csatorna érhető el több mint 100 nyelven.