Betty Barclay EVEN YOU – Nőies, virágos illat a magabiztos, hiteles megjelenésért

A boldogság, amit akkor érzünk, amikor álarcok nélkül élünk. Amikor nem színlelünk és nem alkalmazkodunk a külső elvárásokhoz, hanem bízunk saját magunkban. A Betty Barclay EVEN YOU olyan hiteles és magabiztos nők illata, akik hűek maradnak önmagukhoz, boldogságot és erőt sugároznak – függetlenül a szépségideáloktól és a társadalmi nyomástól.

EVEN YOU: BE YOU. BE HAPPY.

A Betty Barclay Fragrances több, mint 30 éve kínál inspiráló, sokoldalú illatokat minőségi garanciával – és ezt folyamatos siker kíséri: jelenleg a márka a német illatpiacon a 6. helyet foglalja el.* A Betty Barclay EVEN YOU az időtlen, nőies-virágillatú illatkompozíciójával tökéletesen illeszkedik a termékportfólióba, és megerősíti a Betty Barclay Fragrances modern és természetes márkaképét. Az új illat tökéletes választás az autentikus és magabiztos nők számára, akik kiállnak magukért és elégedettséget sugároznak.

*Quelle: CIRCANA, Germany, Dachmarkenranking Damen (01/2023-09/2023)

BettyBarclay_EvenYou_2

Megbízható kompozíció a magabiztos megjelenésért

A citrusfélék jegyei egy csipetnyi édes narancs és neroli jegyekkel pozitív energiát adnak a nap magabiztos indulásához. A friss frézia, a púderes írisz és az érzéki rózsa árnyalatai adják ennek az illatnak nőies karakterét. Alapját balzsamos tonkabab, meleg borostyán és fehér pézsma jegyei alkotják.

  • fejjegy: neroli, bergamott, szilva
  • szívjegy: frézia, írisz
  • alapjegy: tonkabab, vanília

A Betty Barclay EVEN YOU egy vegán illat, mely gyengéden keleties és elegáns kompozícióba burkolja viselőjét.

BettyBarclay_EvenYou_3

Nőies Design

A Betty Barclay EVEN YOU ragyogó dizájnja a formájával és a merész Coral Pink és arany színösszeállításával a nőies és modern illatot is vizuálisan megtestesíti. A gyönyörű palackot arany felirat díszíti. A feltűnő rózsaszín kupak erőteljes üzenetet közvetít az erős és autentikus nők számára. Az önelfogadás témáját stílusosan megjeleníti a dobozon található aranyozott EVEN YOU felirat. A tervezés teljesen erre a feliratra összpontosít, így a doboz központi körében a nőt az egyediségében helyezi középpontba. A ragyogó megjelenés miatt a Betty Barclay EVEN YOU illat tökéletes kiegészítője lesz minden fürdőszobának!

Kapcsolódó bejegyzések