Bájos csokifigurákat kínál húsvétra a Ghraoui

Nemrég jártam a Ghraoui Andrássy úti szalonjában, ahol megismerkedtem a magyar csokoládégyártás luxus édességeivel. Most, húsvét közeledtével új kollekció készült, telis-tele fantasztikus finomságokkal.

Ghraoui_easter_ChicAndCharm

Ghraoui_easter_ChicAndCharm

A Ghraoui csokoládéi azoknak nyújt alternatívát, akik a minőségi édesség fogyasztást részesítik előnybe. A magyarországi kézműves manufaktúrában készült finomságok mind a kakaóbab, mind az ízesítés tekintetében a kifinomult minőséget képviselik, és ez nincsen másként a húsvéti csoki nyuszi és tojások esetében sem.

Ghraoui_easter_chicken_small_1313 Ghraoui_easter_ChicAndCharm Ghraoui_easter_ChicAndCharm

A kollekció minden egyes darabja kézzel festett, 100% természetes alapanyagból készült, a legkisebb, 10 grammos tojások, kacsák és kiscsibék ugyanolyan részletes kidolgozottsággal jöttek létre, mint a legnagyobb 16 kilogrammos, nyuszikat és tojásokat ábrázoló csokoládéköltemények.

Ghraoui_easter_ChicAndCharm

Ghraoui_easter_ChicAndCharm

A csokoládékészítő mesterek művészi érzékkel komponálják meg a csokoládé és a töltelékek harmóniáját. Nekik köszönhetően alkot tökéletes összhangot a praliné, pisztácia, narancs, mandula, a tej- ét- vagy éppen fehércsokoládéval. Ezeket a csokoládékat nem érdemes egy szuszra elfogyasztani! Apránként kell ízlelgetni, hogy érezhessük minden komponensét, és engedjük szépen, lassan szétolvasni a szánkban a dominikai köztársaságból származó kakaóbabból készített csokoládékat, pralinékat.

Ghraoui_easter_ChicAndCharm

Kapcsolódó bejegyzések