Az erős nők finom táskát viselnek

Minden hölgynek szüksége van egy jó táskára, de az még jobb, ha több szép darab is lapul a szekrényben. Minden alkalomra egy újabb szépség. Ha szeretnénk egy igazán nőies darabra szert tenni, akkor válogassunk a Studio Juliannie új kollekciójának darabjai közül!

Nap mint nap dolgozunk azon, hogy nőként, egyedül is megálljuk a helyünket és lendületes, új projekteket hozzunk létre. Szerintünk a Girl Power nem közhely, hanem egy közös érték, amiből valóban inspirációt meríthetünk. Szeretnénk, ha a STUDIO JULIANNIE táskákat és a NANA’S ruhákat viselők mind megéreznék, mekkora erő van a női összefogásban. A kollekció minden egyes darabját ez ihlette.” – olvashatjuk a Studio Julianne sajtóanyagában.

5C1A4982_2

A márkáról korábban már olvashattatok itt a blogon. A Studio Juliannie két ügyes fiatal lány márkája, akik a mai igényeket felismerve terveznek táska kollekciót számunkra. Dóczy-Kiss Anna a tervezésért, míg Dóczy Julcsi a marketingért felel a csapatban.

IMG_3729

Az új kollekció egy kooperáció eredménye, amelyben a Studio Juliannie és a Nana’s kreativítása egyaránt érvényre jutott. Az új kollekcióban a letisztult stílus mellett egy-két izgalmas részlet is megfigyelhető. Ilyen például a Travel Bag övtáskák kígyóbőr mintás öve, ami egy multifunkcionális darab vagy a Party Bag szegecses, kígyóbőr mintás kézpántja is.

IMG_3654 IMG_3714

A Wedding Bag formája klasszikus, színe kifinomult, csodásan passzol egy légies ruhához. Estére ugyanezt a fazont feketében képzeltük el: a Party Bag, merész kézpántjával tökéletes kiegészítője lesz a nyári éjszakának. A Travel Bag fekete lakk és a púderrózsaszín övtáskákat elsősorban a hétköznapokra álmodták meg, de a bőr szépsége, és a különleges részletek miatt az elegáns alkalmi ruhák mellett is megállják a helyüket.

IMG_3681 IMG_3718

Kapcsolódó bejegyzések