Alakformálás a természet erejével

2022 július 2.
Alakformálás a természet erejével bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A felgyorsult, stresszes életvitel nem csak közérzetünkre van hatással, de sokszor az alakformáló kezelések sikertelenségéhez is vezet. Ilyenkor előfordul, hogy a speciális diéta sem segít, de a természet kínál megoldást a túlsúly és a narancsbőr által okozott esztétikai problémákra, melyekkel a Vagheggi is felveszi a harcot. Az eltérő igényekre pedig személyre szabott megoldás szükséges.

A Vagheggi testkezelések olyan innovatív hatóanyagokra épülnek, amelyek felgyorsítják az anyagcserefolyamatokat, segítenek a zsírbontásban és az ödémás állapotok enyhítésében, katalizátor szerepet betöltve a test átalakulásában.

Alakformáló cellulit elleni kúra algák hatóanyagaival

A hagyományos kozmetikumokkal szemben a Vagheggi egy alakformáló cellulit elleni kúrát kínál. A Fuoco Plus vagy a Sinecell sorozatok alakformáló és cellulit elleni testkezelő programok, melyek hatékonyságában két különleges alga hatóanyagai segítik. A különleges hatóanyagok, mint az algák – Jania Rubens és a Polysiphonia brodiei vörös alga vagy a húsevő növényként ismert Drosera Rotundifloria-Harmatfű kivonata – képesek a zsírbontásra és alakformálásra, valamint felveszik a harcot a narancsbőr ellen is!

fuoco plus 05-04_edited

A Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes életvitel mellett is, a Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltüntetésében segít. Mindezekhez pedig még hozzáadódnak a tisztított probiotikumok, melyek hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől és külső környezeti hatásoktól.

sinecell 07-04 2 (2)_edited

A cellulit kezeléséért otthonunkban is sokat tehetünk. A Sinecell sorozat önálló KIT-je például mindent tartalmaz, amire szükség lehet, mint a bőrmegújító hatású radír, szérum és éjszakai pakolás.

sinecell_4 (2)_edited

Habmaszkok a könnyed érzés kedvelőinek

A Vagheggi habmaszkok egyedülálló kreációk, innovatív technológiával készültek könnyű és praktikus formulák, képesek hatékonyan a bőrbe juttatni az intenzív hatóanyagokat, kezelik a bőr esztétikai problémáit: feszesítik és fiatalítják a bőrt, csökkentik a zsírpárnákat és a cellulitot. Textúrájuk különleges élményt nyújt. A Vagheggi habmaszkok mikronizált (agyag) iszapot tartalmaznak vajas textúrával, amit hab formájában tudunk a bőrre fújni. Ez a technológia egy intenzív professzionális hatást és nagyon praktikus használatot biztosít. Tápláló és simogató textúra, amit le kell öblíteni.

A Sikelia bőrfeszesítő habmaszk feszesíti, tonizálja a rugalmasságát vesztett bőrt, pl. súlyvesztés és terhesség után, vagy a bőr öregedése miatt, főleg a kritikus területeken, mint a karok, nyak, mellek, combok, fenék, has, köszönhetően az olyan hatóanyagoknak, mint a kapor kivonata, fekete varjúbogyó, dictyopteris és tisochrysis alga kivonatok.

A Fuoco Plus alakformáló habmaszk intenzív fogyasztó, push up és alakformáló hatású, köszönhetően a diorit vulkáni ásványnak, a fekete rózsának, a harmatfű kivonatnak és a réti füzénynek. A bőr felszíne kompakt és tömör lesz.

A Sinecell habmaszk cellulitra csökkenti a narancshéj effektust, hatást gyakorol a zsírsejtekre és a kollagén szintezésre.

sinecell_mousse_3 (1)_edited

Boosterek a turbó fokozatú alakformálásért

A Vagheggi body boosterei olyan koncentrált hatóanyagok, amely specifikusan adott problémát oldanak meg turbó fokozaton. Gyorsan felszívódnak a bőrben nem hagynak zsíros érzetet és segítik a testápolók és testhabok gyors felszívódását. A feszesítő hatású Sikelia Boostert és a Fuoco Plus Booster a helyi zsírlerakódások és cellulit ellen alkalmazhatóak.

FuocoPlus_booster_3_edited

Kapcsolódó bejegyzések