Romantikus pillanatok a Kempinskiben

2017 február 14.
Romantikus pillanatok a Kempinskiben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

“Nem fontolgat az, ki szívével szeret, mert szíve titkát bátran megmutatni kész.”

Tegyük szívünkre a kezünket és ismerjük be, hogy egyre nehezebb kivonni magunkat a közelgő Valentin nap hatása alól. Tartozzunk bármelyik nemhez is, Shakespeare szavai lelkünkbe találnak… A Kempinski Hotel Corvinus februári ajánlatait is áthatja a romantika és édes perceket ígér mindenkinek, aki betér ezekben a napokban a Belváros szívében fekvő ötcsillagos szállodába.

Nobu-Valentine_web

Cupido megihlette az ÉS Bisztró, a Nobu Étterem, a The Living Room, a Blue Fox The Bar és az ÉS Deli ajánlatait is

Az ÉS Bisztróban február 14-én egy négyfogásos, romantikus vacsorával várnak minden, nem csak romantikára éhes vendéget. Vajna Tamás, az ÉS séfje főszakács osztrigát, tenger gyümölcseit és finom borjúsültet álmodott a menübe. A Nobu Étteremben ezen az estén ajándék szerelem desszertet szolgálnak fel és 14% kedvezményt kínálnak a koktélokra, a kellemes atmoszférát pedig a Schoblocher Barbara és Jancsó Gábor Duó szolgáltatja. Az ÉS Deli rózsaszínbe öltözteti desszertjeit és málnás finomságokat ajánl édes randevúkra: málnás panna cotta és habcsókos nyalóka, hozzá egy finom ÉS Deli kávé melyet akár a szálloda földszintjén, akár otthon is elfogyaszthatunk. A The Living Room Valentin napi „Epres szenvedély” desszertjében a piros eper dominál. A Blue Fox The Bar Valentin napi „Love is Blind” koktéljában a jamaikai rum és ibolyalikőrrel randevúzik, epersóval megszórva. Egyszerre keserédes, mint a szerelem. Amit szavakkal nem lehet kifejezni, azt romantikus duettekkel mondjuk el.

es-valentine-dinner

Kempinski The Spa kezelése romantikus illatokkal kényeztet: kezdésként porított rózsaszirmot és barna cukrot tartalmazó mézédes testradírozást kapunk, majd teljes testmasszázs következik levendula, ylang-ylang és geránium olajjal. Egy pohár pezsgő és egy Szamos marcipán szív teszi tökéletessé a Valentin napot. A Valentin napi ajánlat érvényessége: 2017. február 6-19.

Kempinski-The-Spa-Valentine

További információk: https://www.kempinski.com/hu/budapest/hotel-corvinus/vendeglatas/ettermi-ajanlatok/valentin-napi-ajanlatok/

Kapcsolódó bejegyzések