A hajformázás új időszaka kezdődött

2024 április 18.
A hajformázás új időszaka kezdődött bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha lehetne választani vagy nagyot álmodni, biztosan olyan termékekre esne a választásom, amik multifunkciós tudásuknak köszönhetően meggyorsítják és leegyszerűsítik a szépítkezésre szánt időt. De a Remington már jóval előttem jár, hiszen a Remington ONE készülékek pont ezt teszik: többfunkciós megoldásaikkal segítenek, hogy gyorsan szalonszépségű frizurát varázsoljunk magunknak.

Nálam a fürdőszobában egy hatalmas kosárban gyűlnek a hajszárító és hajformázó készülékek. Mindegyiknek külön funkciója van, ami sok szempontból nagyon jó, ám akkor, amikor a rengeteg zsinór összegabalyodik, inkább gond, mint boldogság. Nem egyszer elgondolkodtam azon, nem lehetne ezt egyszerűbben? És akkor jött a képbe a Remington ONE, aminek két nagyon tetszetős készüléke egyből a szívembe lopta magát.

IMG_0573_edited_edited

A Remington ONE Dry & Style egy olyan hajszárító, ami négy hajformázó tartozékával segít elérni a hőn áhított frizurát. Lehet vele sima, természetesen hullámos, de még az apró babahajakat, vagy a keszekusza hajszálakat is képes megregulázni simító fejének köszönhetően. De lássuk, milyen fejekkel rendelkezik a hajszárító!

Vékony szűkítő fej: Jelentősége, hogy koncentrálja a levegőt, és arra irányítja a levegőt, ahol éppen a hajjal dolgozunk a körkefére vagy a kefénkre.

Remington van szukito fej

Szállóhajsimító: Száraz hajon történő használatra készült, egyenes hajstílusok kialakításához. Tökéletes megoldás a kósza hajszálak megszüntetésére, használatával 90%-kal láthatóan simább lesz a végeredmény.

Remington ONE szallohajsimito fej

Hajszárító diffúzor: A nyitott koronggal a göndör vagy hullámos hajat kíméletesen száríthatjuk, a diffúz légáramlással négyszer gyorsabban megszárad a haj, mint levegőn történő szárítással. Csak tartsd a nyitott korongot a haj fölé, ez a légáramlás nem fogja megváltoztatni a természetes formát.

Remington ONE diffuzor fej

Göndörségkiemelő diffúzor: Ha szeretnéd a fürtöket, hullámokat határozottan kiemelni, akkor a nagy tárcsa lesz a Te eszközöd!

Tapasztalataim:

Nagyon könnyű használni a készüléket, szép kivitelezése mellett a könnyű eszközhasználat abszolút a javára írható. A hajszárító kiváló, intenzív ereje (akár 120 km/h-s légsebességre is képes!) pillanatok alatt megszámítja a hajat. Természetesen változtatható a hőfok, az intenzítás. A többféle fej lehetővé teszi, hogy a családunk több tagja is használhassa – a lányom természetes hullámait kiválóan kiemelte a göndörségkiemelő diffúzor fej, nagyon szép lett az eredmény.

Remington ONE ChicAndCharm

A nagy kedvencem a Remington ONE Dry & Style esetén a Thermcare érzékelő, aminek köszönhetően a készülék folyamatosan szabályozza a levegő hőmérsékletét, ezzel megvédi a hajszálakat az extrém hőtől, ám ennek ellenére a frizura kialakítását nem befolyásolja.

A sima haj titka a kettős ionos rendszerben rejlik. Mit jelent ez? Hogy a hajszárítás során 80 millió iont oszlat el a hajszálakon, így a frizura garantáltan szöszmentes lesz!

Hajformázás 2:1 megoldása – Remington Straight & Curl

A tökéletes hajformázás ezzel persze nem ér végét, számos esetben szeretnénk hullámosabb vagy éppen egyenesebb frizurát, mint amivel az ég megáldott minket. A Remington Straight & Curl hajformázó ebben az esetben a tuti befutó, mert attól függően, hogy milyen funkcióját szeretném használni, válik loknissá vagy szög egyenessé a frizurám.

Remington One hajformazo ChicAndCharm

A titok abban rejlik, hogy a készülék egyetlen mozdulattal alakítható át hajsütővé, illetve hajvasalóvá. Nem kell hozzá más, mint hogy a FlexiCovers (műanyag védőborítás) megfelelő pozícióba csúsztassam, ezzel biztosítva azt, hogy csak a belső fele vasaljon, míg ellenkező irányba mozdítva a műanyag részt, a hajsütő minkét fele forró, így tökéletes hullámokat formázhatok a hajamba.

Antisztatikus hajsimítás

A készülék egy 110 mm-es hajsimító lappal rendelkezik, ez hosszabb, mint a legtöbb hajvasaló, így sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudom kiegyenesíteni a hajamat. A hajsimító lapok antisztatikus turmalinnal átitatott kerámiabevonattal rendelkeznek, ennek simasága garantálja azt, hogy nem akadnak meg a tincsek, miközben áthúzom őket a két lap között. Digitálisan állíthatom a hőmérsékletet, pillanatok alatt felmelegszik, könnyen kezelhető, és valóban sima és fényes lesz tőle a haj. Ebben a funkcióban a Flexicovers-t ráillesztjük a feje, ezzel akadályozzuk meg, hogy a külső borítás megégesse az ujjainkat.

Remington ONE hajvasalas

Göndörítés pillanatok alatt

Amikor a hajsütő minkét felé szükségünk van, a Flexicoverst letoljuk, fixáljuk, és a rendelkezésünkre bocsátott kesztyűt felvéve tudjuk elkészíteni a hullámokat. Szép nagy loknik születnek, hiszen a sütővas 32 mm átmérőjű, ezzel lágy, tengerparti hullámokat tudunk könnyedén formázni. Csúszásgátló kerámia bevonattal látták el, ez segít abban, hogy a haj a helyén maradjon formázás közben.

Remington ONE hajsutes

Tapasztalataim:

Szeretem a praktikus dolgokat, ez a hajformázó pedig tényleg az, nem beszélve arról, hogy kettő az egyben megoldásával leredukálhatjuk a készülékek számát a fürdőszobában. Többféle hőmérsékletet állíthatunk be rajta, 150 és 230 fok között, ezzel biztosítva azt, hogy a tincsek biztosan ne égjenek meg, ne károsodjanak. Imádom benne, hogy biztonsági funkcióval látták el, hiszen hányszor fordultam már vissza az utcáról amiatt, mert nem emlékeztem, vajon kihúztam-e a hajsütőmet? Ennek most vége, mert a Remington Straight & Curl-t egy 60 perces biztonsági kikapcsolással látták el, így ha én el is felejteném kikapcsolni, ő gondoskodik erről egy óra leteltével. A készülékhez jár egy elegáns tárolótáska is, így mindig megfelelő védelem mellett szállíthatom kedvenc hajformázómat.

Remington ONE ChicAndCharm eredmeny

Kapcsolódó bejegyzések